Λοιπον εκανα οτι ελεγε ο οδηγος στο βημα 1. ανοιξε το miui 7 αλλα παλι δεν λειτουργει η touchscreen
ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ TOYCH SCREEEN...HELPPPP?????
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
καμια ιδεα?????
-
Δηλαδή φλασάρισες fastboot rom και συνεχίζεις και έχεις πρόβλημα με την οθόνη? Τότε έλα σε επαφή με το κατάστημα ΑΜΕΣΑ και κάνε χρήση της εγγύησης σου!Ο/H dim έγραψε:
Λοιπον εκανα οτι ελεγε ο οδηγος στο βημα 1. ανοιξε το miui 7 αλλα παλι δεν λειτουργει η touchscreen

-
ναι κανονικα το εκανα αλλα παλι τπτ! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!
-
Αν θέλεις ενημέρωσέ μας για τη πορεία της υπόθεσής σου με το Minideal... Μας ενδιαφέρει ο τρόπος που θα σε αντιμετωπίσουν! Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να αναγνωρίσουν το πρόβλημα χωρίς να σου βγάλουνε τη πίστη. Επίσης έχε υπόψιν σου, ότι μεγάλο αμυντικό "όπλο" για σένα είναι το PayPal (αν πλήρωσες με PayPal φυσικά!).Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέσα στις επόμενς 180 ημέρες, απο την ημέρα που ψώνισες. Οπότε κράτα το στο μυαλό σου και αυτό.

-
-
Αφ'ενός φλάσαρε αγγλοκινέζικη ρομ, αφ'ετέρου, αυτό που αναρωτιέσαι τι ακριβώς σημαίνει? Ότι μια εγγύηση ισχύει για ένα ολοκληρο χρόνο μόνο εάν δεν κάνουμε update το κινητό μας? Μα η ίδια η Xiaomi υποστηρίζει update OTA (Over The Air)... Δεν έκανε επέμβαση στο hardware της συσκευής...Ο/H babis3001 έγραψε:
Τωρα που flashare ROM πεζει να του πουνε οτι δεν ισχυει η εγγυησει ?

-
Γιατί νομίζω ότι δεν ακολούθησε και σε αυτή την περίπτωση τον οδηγό κατά γράμμα;
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε... αλλά η ευθύνη είναι δική του, έτσι κι αλλιώς... Εμείς, του είπαμε ότι έπρεπε να του πούμε. Απο τη στιγμή που λέει ότι φλασάρισε fastboot και δεν παίζει και πάλι η οθόνη, η διεκδίκηση της εγγύησής του είναι μονόδρομος...Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Γιατί νομίζω ότι δεν ακολούθησε και σε αυτή την περίπτωση τον οδηγό κατά γράμμα;

-
Το βήμα 2 τί έγινε; Το έκοψε η λογοκρισία;Ο/H dim έγραψε:
Και στο recovery δεν δούλευε η αφή στην οθόνη; Δούλευε. Άρα δεν φταίει το touch screen.Ο/H caeser έγραψε:
Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε... αλλά η ευθύνη είναι δική του, έτσι κι αλλιώς... Εμείς, του είπαμε ότι έπρεπε να του πούμε. Απο τη στιγμή που λέει ότι φλασάρισε fastboot και δεν παίζει και πάλι η οθόνη, η διεκδίκηση της εγγύησής του είναι μονόδρομος...Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Ναι ρε φίλε... αυτό του είπε και @babis3001 και εγώ! Διάβασε τους διαλόγους παραπάνω. Ωστόσο, λέει ότι παρόλο που ακολούθησε τον οδηγό και έκανε το BHMA 1 (δηλαδή φλάσαρε fastboot rom) συνεχίζει και το κάνει... Εσύ τι θα του έλεγες? Εγώ δεν μπορώ να κάνω ούτε τον ανακριτή, ούτε το μάγο... Αν είναι έτσι η κατάσταση, όπως λέει, ας στείλει τη συσκευή πίσω. Και μετά απο δύο-δυόμιση που θα έχει πληρώσει τα ταχυδρομικά πήγαινε-έλα στη Κίνα, αν του πει ο Κινέζος, "η συσκευή δεν έχει τίποτα, δουλεέυι μια χαρά και σου στέλνουμε την ΙΔΙΑ πίσω", τότε θα καταλάβει ότι έκανε λάθος, αλλά θα είναι αργά!Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Το βήμα 2 τί έγινε; Το έκοψε η λογοκρισία;Ο/H dim έγραψε:
Και στο recovery δεν δούλευε η αφή στην οθόνη; Δούλευε. Άρα δεν φταίει το touch screen.Ο/H caeser έγραψε:

-
Πάντως δεν είδα να αναφέρει ο OP ότι δουλεύει το touch στο recovery, δεν αναφέρει καν πιο recovery έχει. Μπορεί να έκανε τα wipe με το stock recovery χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα.Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Και στο recovery δεν δούλευε η αφή στην οθόνη; Δούλευε. Άρα δεν φταίει το touch screen.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0