Λοιπον εκανα οτι ελεγε ο οδηγος στο βημα 1. ανοιξε το miui 7 αλλα παλι δεν λειτουργει η touchscreen
ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ TOYCH SCREEEN...HELPPPP?????
-
-
καμια ιδεα?????
-
Ο/H dim έγραψε:
Λοιπον εκανα οτι ελεγε ο οδηγος στο βημα 1. ανοιξε το miui 7 αλλα παλι δεν λειτουργει η touchscreen
-
ναι κανονικα το εκανα αλλα παλι τπτ! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!
-
Αν θέλεις ενημέρωσέ μας για τη πορεία της υπόθεσής σου με το Minideal... Μας ενδιαφέρει ο τρόπος που θα σε αντιμετωπίσουν! Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μακάρι να αναγνωρίσουν το πρόβλημα χωρίς να σου βγάλουνε τη πίστη. Επίσης έχε υπόψιν σου, ότι μεγάλο αμυντικό "όπλο" για σένα είναι το PayPal (αν πλήρωσες με PayPal φυσικά!).Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέσα στις επόμενς 180 ημέρες, απο την ημέρα που ψώνισες. Οπότε κράτα το στο μυαλό σου και αυτό.
-
-
Ο/H babis3001 έγραψε:
Τωρα που flashare ROM πεζει να του πουνε οτι δεν ισχυει η εγγυησει ?
-
Γιατί νομίζω ότι δεν ακολούθησε και σε αυτή την περίπτωση τον οδηγό κατά γράμμα;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Γιατί νομίζω ότι δεν ακολούθησε και σε αυτή την περίπτωση τον οδηγό κατά γράμμα;
-
Ο/H dim έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Γιατί νομίζω ότι δεν ακολούθησε και σε αυτή την περίπτωση τον οδηγό κατά γράμμα;
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H dim έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Και στο recovery δεν δούλευε η αφή στην οθόνη; Δούλευε. Άρα δεν φταίει το touch screen.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0