1) Δεν νομίζω να το ονομάσουν 3. Τα φημολογούμενα specs είναι τα ίδια με το note 2 + σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Λογικά θα το ονομάσουν note 2 xxxxxx
2) Θα είναι πιο ακριβό.
3) Το note 3 θα ταίριαζε την επόμενη χρονιά, με helio x20 ή x30 για να έχει και νόημα
ΥΓ βλέπω μερικούς που αγχώνονται μην "παλιώσει" η συσκευή τους; Μα αυτό είναι το πρόβλημα;;;; Ή να κάνετε σωστά και γρήγορα την δουλειά σας;;;; Αν θέλετε κάθε φορά το latest and greatest, be prepared to pay for it and stop whinning.
ΥΓ βλέπω μερικούς που αγχώνονται μην "παλιώσει" η συσκευή τους; Μα αυτό είναι το πρόβλημα;;;; Ή να κάνετε σωστά και γρήγορα την δουλειά σας;;;; Αν θέλετε κάθε φορά το latest and greatest, be prepared to pay for it and stop whinning.
Ούτε εγώ αλλά ούτε ο φίλος @GR_Macedon , χωρίς να θέλω να μιλήσω εκ μέρους του αλλά από όσα κατάλαβα και από τα δικά του μηνύματα, αγχωνόμαστε ή κλαψουρίζουμε (whining). Πλάκα κάνουμε φυσικά!
Εγώ προσωπικά ειρωνεύομαι αυτούς που θέλουν το "τελευταίο" και ακριβώς αυτό προσπάθησα να περάσω με τα μηνύματά μου. Ο γραπτός λόγος πολλές φορές δεν είναι κατανοητός, ελπίζω τώρα να ξεκαθαρίστηκε, όχι ότι έγινε και τίποτα.
Αν θέλουμε το "τελευταίο" ψωνίζουμε iphone και ξέρουμε ότι μέχρι του χρόνου είμαστε με το πιο καινούριο!
Φιλικά!