Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3

• Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H linuxovios έγραψε:

Είναι προσωπική υπόθεση του καθενός το πού και πώς θα ξοδέψει τα χρήματά του. Αν θέλει να πληρώσει premium $$$ για "μέταλλο και γυαλί", its fine by me. Αλλά αν μετά πάει και βάλει τη συσκευή σε θήκη, οπότε ούτε η εμφάνιση φαίνεται και η συσκευή γίνεται διπλάσια σε όγκο, ε τότε είναι κορόιδο κατά την προσωπική μου εκτίμηση.
      Όντως υπάρχουν αρκετοί που κοιτάνε την εμφάνιση, την πληρώνουν και δεν βάζουν την συσκευή σε θήκη, άλλοι για να η χαίρονται, άλλοι για επίδειξη. Σε αυτούς δεν έχω να πω τίποτα, δικαίωμά τους. Προσωπικά πόρρω απέχω από τέτοιες επιλογές, μια που για μένα το smartphone είναι εργαλείο δουλειάς και κοιτάω αυστηρά τα specs.
      YΓ όσο για την αποσπώμενη μπαταρία, δεν είναι μόνο θέμα αυυονομίας. Σε συσκευή που φλασάρεις κάθε εβδομάδα είναι πολλές φορές απαραίτητα, καθώς χρειάζεται ενίοτε να αφαιρεθεί σε περιπτώσεις κολλημάτων ή όταν παίξεις με mtk flash tool. Οπότε για μένα unibody συσκευές είναι deal breaker και δυστυχώς η τάση πάει εκεί για να μας αφαιρεθούν και άλλες " ελευθερίες"
      Ε, ναι... σαφέστατα και είναι προσωπική υπόθεση του καθένα που και πως ξοδεύει τα χρήματά του. Δεν το αμφισβήτησε κανείς αυτό.Εμείς σχόλια κάνουμε, όχι κουμάντο.. και εκφράζουμε τα δικά μας γούστα επί του θέματος. :D
      Για τα υπόλοιπα συμφωνώ.
      Όσο για τη μπαταρία, επίσης συμφωνώ μαζί σου (και 'γω προτιμώ συσκευές με αποσπόμενη μπαταρία για τους λόγους που είπες), ωστόσο απο τη στιγμή που κυκλοφορούν Xiaomi συσκευές χωρίς αποσπόμενη μπαταρία θέλω, απο περιέργεια τουλάχιστον, να τις "τιμήσω". Πρέπει να παραδεχτούμε όμως, ότι το Mi3 μια συσκευή της Xiaomi χωρίς αποσπόμενη μπαταρία, όχι μόνο έχει βγεί μια από τις καλύτερες δημιουργίες της (εάν όχι η καλύτερη!!!), αλλά έχει γράψει ιστορία για την εταιρεία!
      Αυτό το προσυπογράφω 1000%!
    • Xiaomi Redmi Note 3

Και εγώ είναι της άποψης γυμνό κινητό! Οπότε αν δε περίμενα καρτερικα για το mi5 σίγουρα θα πήγαινα για αυτό το metal body κινητό !
      ΥΓ. Το mi3 μου έχει αρχίσει να φθειρεται αρκετά, οπότε θεωρώ πλεονέκτημα το μέταλλο.
    • Ο/H linuxovios έγραψε:

όσο για την αποσπώμενη μπαταρία, δεν είναι μόνο θέμα αυτονομίας. Σε συσκευή που φλασάρεις κάθε εβδομάδα είναι πολλές φορές απαραίτητη, καθώς χρειάζεται ενίοτε να αφαιρεθεί σε περιπτώσεις κολλημάτων ή όταν παίξεις με mtk flash tool. Οπότε για μένα unibody συσκευές είναι deal breaker και δυστυχώς η τάση πάει εκεί για να μας αφαιρεθούν και άλλες " ελευθερίες"
      Εμένα η μόνη μου ένσταση είναι αυτη... Απο εκεί και πέρα εγω θα έδινα κάτι παραπάνω μόνο και μόνο για το σένσορα, είναι κατι που με εξητάρει προσωπικά αλλά και διευκολύνει απίστευτα, μιας και έχω πάντα τουλάχιστον 10ψήφιο κωδικό στα κινητά μου(ναι το ξέρω οτι είμαι περίεργος :P ) όπου πολλές φορές(οδήγηση) θέλω να το ξεκλειδώσω άμεσα(ας είναι καλά το miband). Αν αρχίσει να κυκλοφορεί και δω οτι δεν υπάρχουν προβλήματα και έχει νορμαλ κατανάλωση μπαταρίας εγω θα το τιμήσω! Επίσης το θέμα της sd δεν με νοιάζει καθόλου... φωτογραφίες δεν βγάζω, μουσική δεν ακούω... οπότε τα 32GB με υπερκαλύπτουν!!
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • Ο/H linuxovios έγραψε:

YΓ όσο για την αποσπώμενη μπαταρία, δεν είναι μόνο θέμα αυτονομίας. Σε συσκευή που φλασάρεις κάθε εβδομάδα είναι πολλές φορές απαραίτητη, καθώς χρειάζεται ενίοτε να αφαιρεθεί σε περιπτώσεις κολλημάτων ή όταν παίξεις με mtk flash tool. Οπότε για μένα unibody συσκευές είναι deal breaker και δυστυχώς η τάση πάει εκεί για να μας αφαιρεθούν και άλλες " ελευθερίες"
      δεν είχα ποτέ unibody (οκ , έχει τύχει να brickaro tablet και tv box αλλά ήταν hard οπότε το ήθελε το πείραγμα του) αλλά δεν υπάρχει για αυτές συνδυασμός ειδικός για να "κοπεί" το ρεύμα ;

δε νομίζω να είναι τόσο εύκολο να πάθεις ζημιά
      και για το flash tool νομίζω ή υπάρχει (σε κάποιες συσκευές) κρυφό ρεσετ (π.χ. στην υποδοχη των sim) ή πάλι ειδικός συνδυασμός πλήκτρων