Διαφήμιση

ΘΗΛΥΚΟ είναι παιδιά... ΘΗΛΥΚΟ!

• ΘΗΛΥΚΟ είναι παιδιά... ΘΗΛΥΚΟ!

H ROM ( Read-Only Memory που σημαίνει "Μνήμη Μόνο για Ανάγνωση") στην ελληνική γλώσσα, είναι γένους ΘΗΛΥΚΟΥ!!!

ΘΗΛΥΚΟ... λοιπόν...Η ρομ... Δεν είναι ουδέτερο... δεν λέμε ΤΟ ρομ! Όπως, δεν λέμε "ΤΟ γυναίκα", αλλά "Η γυναίκα"...
      Δεν λέμε "το ελληνικό ρομ"! Το σωστό είναι "Η Ελληνική ρομ"
      Μιλάμε για ΜΝΗΜΗ.. και το άρθρο που μπαίνει μπροστα είναι το "Η"...

Η ΜΝΗΜΗ ...λοιπόν, όχι "το μνήμη"... και άρα, όχι "το ρομ"...αλλά, Η ρομ

:D

• Ο/H makymro έγραψε:

Γιαυτο το νου σας με τις ρομ οπως και με τα θηλυκά. :)
      Με λίγες σφαλιάρες θα στρώσουν και θα μπουν θέλουν δεν θέλουν... :P

Πλάκα κάνω φυσικά :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H makymro έγραψε:

Με λίγες σφαλιάρες θα στρώσουν και θα μπουν θέλουν δεν θέλουν... :P
      Πλάκα κάνω φυσικά :D

Πλακα ε; Εγω δεν γελασα καθολου ομως με το σεξιστικο σου αστειακι. Εδω μεσα αποδεικνυεται οτι αν καποιος θελει σφαλιαρες γα να στρωσει αυτα δεν ειναι τα θηλυκα, αλλα τα αρσενικα. Αντιθετα, βλεπω θηλυκα, οπως προχτες εκεινη η κοπελιτσα η @magisa68 που αν και εντελως πρωταρα ακολουθησε ακριβως τις οδηγιες που τις δωσανε και πολυ γρηγορα ειχε 100% επιτυχια, όπως επισης η @biggirl13 , @martzicadespell, η @nifitsa_kakia, η @zaf_4 και άλλα θηλυκα. Αλλα βλεπω παρα πολλά αλλα αρσενικα που κανουν τους εξυπνους και ακολουθουνε αλλα των αλλων απο αυτα που τους λενε και εχουν τρομερα προβληματα με τα κινητα τους.
      Για ξανασκεψου ποιος θελει τις σφαλιαρες και τα ξαναλεμε.
      Και δεν κανω καθολου πλακα φυσικα
    • Ο/H makymro έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H makymro έγραψε:

Με λίγες σφαλιάρες θα στρώσουν και θα μπουν θέλουν δεν θέλουν... :P Πλάκα κάνω φυσικά :D
      Πλακα ε; Εγω δεν γελασα καθολου ομως με το σεξιστικο σου αστειακι. Εδω μεσα αποδεικνυεται οτι αν καποιος θελει σφαλιαρες γα να στρωσει αυτα δεν ειναι τα θηλυκα, αλλα τα αρσενικα. Αντιθετα, βλεπω θηλυκα, οπως προχτες εκεινη η κοπελιτσα η @magisa68 που αν και εντελως πρωταρα ακολουθησε ακριβως τις οδηγιες που τις δωσανε και πολυ γρηγορα ειχε 100% επιτυχια, όπως επισης η @biggirl13 , @martzicadespell, η @nifitsa_kakia, η @zaf_4 και άλλα θηλυκα. Αλλα βλεπω παρα πολλά αλλα αρσενικα που κανουν τους εξυπνους και ακολουθουνε αλλα των αλλων απο αυτα που τους λενε και εχουν τρομερα προβληματα με τα κινητα τους.

Δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω στην πραγματική ζωή και είναι άσχημο να κρίνεις και να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο από ένα σχόλιο που έγραψε ειδικά μάλιστα όταν επισημαίνει ότι είναι "πλάκα".

Και ΟΚ...έχεις δίκιο έγραψα βλακεία, σε πρόσβαλα εν αγνεία μου, τουλάχιστον εμένα ήταν εν αγνεία μου.

Το δικά σου σχόλια αντίθετα είναι πολλές φορές χειρότερα όταν θέλοντας να υπερασπίσεις το γυναικείο φύλλο (το οποίο κατά εμένα δεν είναι καθόλου αδύναμο), ας είναι και πραγματικά γεγονότα, βάλλεσαι κατά το αντρικού του πληθυσμού...και χωρίς να κάνεις πλάκα.

Ξανασκέψου ποιος είναι σεξιστής λίγο καλύτερα σε παρακαλώ...
      Φιλικά πάντα.

Ανέστης

ΥΓ (μπορεί να μεταφερθεί στο fight club αν πιστεύετε ότι πρέπει..δεν φταίει τίποτα ο caeser να του χαλάσουμε το θέμα..)
    • Ο/H makymro έγραψε:

ΚΑΡΝΤΙΑ μου ...ψυχραιμία! :D Ο Ανέστης είναι δικό μας παιδί... Δεν ήθελε να προσβάλει κανένα... Καμμιά φορά ο γραπτός λόγος, λόγω έλλειψης εκφράσεων παραποιείται ή παραξηγείται... Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να κάνει ένα αστείο...
      Και γω πόσες φορές λέω "διάφορα" εδώ μέσα, κυρίως για να σπάω λίγο τον "ξύλινο" και "άνοστο" λόγο που είναι γεμάτος τεχνικές ορολογίες... Αυτό δεν σημαίνει ότι γελάνε όλοι με αυτά που γράφω... Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι με βρίζουν (αναρωτιέμαι εάν μου λένε, "....Αντε ρε...μη σου φλασάρω καμμιά ρομ και σε κάνω wipe απο δω μέσα...κ.λ.π.)

Υ.Γ. Έχεις δίκο όμως... "Το νου μας με τις ρομ με τα θηλυκά" ...ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

ΥΓ (μπορεί να μεταφερθεί στο fight club αν πιστεύετε ότι πρέπει..δεν φταίει τίποτα ο caeser να του χαλάσουμε το θέμα..)
      Αχα... δύο σας στο "fight club"??? Δεν σε βλέπω καλά κακομοίρη μου...πας γυρεύοντας να γεμίσεις γρατζουνιές... :D

Υ.Γ. Αγορίνα μου, don't worry... Το απολαμβάνω στο ΦΟΥΛ... :lol:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Αχα... δύο σας στο "fight club"??? Δεν σε βλέπω καλά κακομοίρη μου...πας γυρεύοντας να γεμίσεις γρατζουνιές... :D
      Υ.Γ. Αγορίνα μου, don't worry... Το απολαμβάνω στο ΦΟΥΛ... :lol:
      Μα ακριβώς επειδή είναι εικονικό fight club είπα να πάει εκεί... :saint:

Σε πραγματικές συνθήκες αν τα βάλεις με γυναίκα ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ να κερδίσεις :D και όποιος πιστεύει το αντίθετο απλά δεν έχει ιδέα :P
    • Ο/H makymro έγραψε:

παρα πολλά αλλα αρσενικα που κανουν τους εξυπνους και ακολουθουνε αλλα των αλλων απο αυτα που τους λενε και εχουν τρομερα προβληματα με τα κινητα τους.
      Εδώ (μιλώντας γενικότερα και όχι επι του θέματος) είμαι ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
      Έχεις απόλυτο δίκιο, ειδικά μερικές περιπτώσεις (ξεροκεφαλιάς και "παντογνωσίας") είναι ...άπαιχτες!
    • Με φώναξε κανείς? Μη τσακώνεστε καλέ! Όλες τη θέλουμε τη σφαλιαρίτσα μας που και που! Και οι άντρες το σούτι τους. Αχαχαχαχαχα! Αγάπη ολούθε και MIUI <3
    • Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:

Με φώναξε κανείς? Μη τσακώνεστε καλέ! Όλες τη θέλουμε τη σφαλιαρίτσα μας που και που! Και οι άντρες το σούτι τους. Αχαχαχαχαχα! Αγάπη ολούθε και MIUI <3
      Γούστα είναι αυτά γλυκιά μου! Τι να πω ο αδαής? :roll:
      Η Miui (όλως τυχαίως ...ΘΗΛΥΚΟ και αυτή!) μας ενώνει πάντως! :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Και ΟΚ...έχεις δίκιο έγραψα βλακεία, σε πρόσβαλα εν αγνεία μου, τουλάχιστον εμένα ήταν εν αγνεία μου.

Ενταξει... μετα τις εξηγησεις σου καταλαβαινω ότι το πηρα στραβα. Ολα καλα λοιπον, :P

Ο/H caeser έγραψε:

Υ.Γ. Έχεις δίκο όμως... "Το νου μας με τις ρομ με τα θηλυκά" ...ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!

χαχαχα! Το νου σου ceaser.

Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:

Με φώναξε κανείς? Μη τσακώνεστε καλέ! Όλες τη θέλουμε τη σφαλιαρίτσα μας που και που! Και οι άντρες το σούτι τους. Αχαχαχαχαχα! Αγάπη ολούθε και MIUI <3

Αγαπη ολουθε και MIUI και απο μενα! <3
      λυθηκε το θεμα! :P