Διαφήμιση

ΘΗΛΥΚΟ είναι παιδιά... ΘΗΛΥΚΟ!

• Όταν διάβασα το μηνυμα σου ήμουν σε κατάσταση που προσπαθούσα να κοιμήσω το μωρό και πηγαινα με σπασμους απο το γέλιο λες και ειχα λοξιγκα. Η γυναίκα μου εβλέπε να γελάω μονος μου και μου λεει... ''Ααα καλα δεν πας καλα εσύ'' άντε να τις εξηγησω την κατάσταση..

Στο τέλος το μωρό ξύπνησε το έδωσα στην γυναίκα και γέλασα με την ψυχή μου
      Τέτοια φαντασία δεν υπάρχει !!!
      Έγραψες πάλι @caeser :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

Στο τέλος το μωρό ξύπνησε το έδωσα στην γυναίκα και γέλασα με την ψυχή μου
      Το καημένο το μωράκι, με το χαζομπαμπά που έμπλεξε!
      Δώσε του βρε μια τεράστια ΦΙΛΟΥΡΑ στο κουτελό του για μένα! <3
    • Διαφήμιση
    • Ο/H koko έγραψε:

@george.nathas είδες τι παθαίνει ο άνθρωπος χωρίς καν να κουνήσει το δαχτυλάκι της;!!!
      Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που δεν κούνησε ήταν το δακτυλάκι της. :love:
      Αυτός που κάνει μια ερώτηση είναι για πέντε λεπτά βλάκας.
      Αυτός που δεν κάνει την ερώτηση είναι βλάκας για μια ζωή.
      Παλιά Κινέζικη παροιμία.............................
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:

Εδώ είμαστε,ετοιμοπόλεμες! :monster:
      Γεια σου @koko ! Το "r.i.p" τι είναι καλέ? Ποιός πέθανε??
      Το βλέπω εγώ ότι βαφτήκατε με τα χρώματα του πολέμου... Δεν πάμε καθόλου καλά!

Και αναρωτιέσαι βρε @nifitsa_kakia τι σημαίνει το RIP. Εγώ το ήξερα ότι αυτή η μικρή λεξούλα μπορεί να έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά η @koko δεν λέει να μας εξηγήσει...
      Φαντάζομαι όμως δεν πρέπει να σημαίνει αυτό το γνωστό Rest Ιn Peace (αναπαύσου εν ειρήνη). Άκου πόσο "μπρρρρ..."(ανατριχιαστικό) μπορεί να είναι αυτό το "αναπαύσου", μα είναι δυνατόν; Δεν κάνει καν καλό ακρωνύμιο "Α.Ε.Ε." σαν πτωχευμένη "Ανώνυμη Εταιρία Εισαγωγών" ακούγεται.
      Σκέφτομαι, νέα είναι στο φόρουμ, κάνει την έρευνά της, μπορεί και να σημαίνει Research Ιn Progress ρε παιδί μου ή να της έμεινε η οδηγία "Recovery Is Possible" για τη συσκευή της. Αλλά επίσης λέω όταν της είχε μπρικάρει το κινητό και το "έκλαιγε" πιθανόν να του έλεγε "...Rise If Possible και τα παιδιά από το φόρουμ θα σε Repair In Place..."
      Ποιός ξέρει άραγε? Για "πόλεμο" ετοιμάζονται οι γυναίκες του φόρουμ, μπορεί και να είναι κωδικό μήνυμα, του στυλ, "Remaining in Period χρυσή μου, πονάει η κοιλιά μου... Ανέλαβε εσύ τον αποκεφαλισμό του και άφησέ τον muthafucka νa Rest In Paradise..."
      Αλλά, άβυσσος το μυαλό της γυναίκας... μπορεί και να είδε στις ειδήσεις τους αγρότες που απεργούσαν, ξαπλωμένοι επάνω στα μπιζέλια τους και να τις κόλλησε το Rest Ιn Peas.
      Τι να πω και εγώ? Εσείς πάντως Read in Peace όλα αυτά και αν δεν θέλετε να εκτεθείτε, στείλτε PM και εγώ θα το Read Ιn Private και ...ουφ ...ουφ ...έσκασα... και το κλείνω αυτό πριν Rip Ιn Pieces το κομπιούτερ μου!
      χαχαχαχα !!! Είσαι κυριολεκτικά απίστευτος!!! :P :P :P :P :P :P :P :P