Ναι απλα ολοι ανεφεραν αλλοι εκδοση. Το ιδιο μαγαζι δηλαδη εχει βγαλει 2 εκδοσεις? Η απλα εχουν αλλαξει το build.prop ενω ειναι στην ουσια το ιδιο πραγμα..
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Να την κρατήσω ή να περάσω την 7.00.16 stable; Απλά σε αυτή το έστησα έχει ελληνικά και store (επαφές κλπ) και λεώ να το κρατήσω έτσι..
-
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
OffTopicΠαιδιά καλημέρα και συγγνώμη για το off topic. Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
OffTopicΠαιδιά καλημέρα και συγγνώμη για το off topic. Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;
-
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Περιμένω τον ταχυδρόμο αλλιώς θα πάω να το πάρω εγώ. Πάλι καλά έβγαλα συνεννόηση.
-
Αντε καλές παραλαβές
,
το δικό μου ακόμη χαμένο κάπου στην Ολλανδία(netherlands Post) -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Περιμένω τον ταχυδρόμο αλλιώς θα πάω να το πάρω εγώ. Πάλι καλά έβγαλα συνεννόηση.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
-
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Ναι. Από 9 είμαι ξύπνιος και μόλις ακούω θυροτηλέφωνο πετάγομαι σαν ελατήριο
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. -
Ήρθε το κινητό!!!! Πως μπορούμε να δούμε αν είναι ψεύτικο, αν και δεν νομίζω. Λέω τις πρώτες 3 φορτίσεις κλειστό με 8 ώρες φόρτιση. Φυσικά να κλείσει το κινητό από μπαταρία.
-
Για τις φορτισεις πρωτη φορα το ακουω για 3 με κλειστη τη συσκευη, καινουριο κολπο ? ...... Δε νομιζω. Oι θεωριες λενε να μην αφηνουμε τη μπαταρια να τερματιζει και να σβηνει απο ενεργεια η συσκευη. Ας πουνε και οι πιο ειδικοι.... Εγω παντως ποτε δεν το εκανα και δεν θα το αφησω να στραγγιξει ποτε !!!
Για τη γνησιοτητα παλια υπηρχε ενα site οπου εβαζες S/N και σου εβγαζε αν ειναι γνησιο, νομιζω της xiaomi ηταν. Ψαξτο λιγο ....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Δεν υπάρχει για το redmi note τέτοιο site. Μόνο για ακουστικά και powerbank.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0