αυτό δεν κάνει;Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Δεν υπάρχει για το redmi note τέτοιο site. Μόνο για ακουστικά και powerbank.
Xiaomi Product Authentication - mi.com
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούαυτό δεν κάνει;Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Δεν υπάρχει για το redmi note τέτοιο site. Μόνο για ακουστικά και powerbank.
Παλιά θυμάμαι που το λέγανε αυτό. Τώρα λένε δεν ισχύει αλλά κάποιοι φίλοι μου που το ρίσκαραν άλλαξαν μετά μπαταρία.Ο/H ktsak έγραψε:
Για τις φορτισεις πρωτη φορα το ακουω για 3 με κλειστη τη συσκευη, καινουριο κολπο ? ...... Δε νομιζω. Oι θεωριες λενε να μην αφηνουμε τη μπαταρια να τερματιζει και να σβηνει απο ενεργεια η συσκευη. Ας πουνε και οι πιο ειδικοι.... Εγω παντως ποτε δεν το εκανα και δεν θα το αφησω να στραγγιξει ποτε !!!
Για τη γνησιοτητα παλια υπηρχε ενα site οπου εβαζες S/N και σου εβγαζε αν ειναι γνησιο, νομιζω της xiaomi ηταν. Ψαξτο λιγο ....
Λοιπόν πρώτα δες αυτόΟ/H Tasos_Mitu έγραψε:
Ήρθε το κινητό!!!! Πως μπορούμε να δούμε αν είναι ψεύτικο, αν και δεν νομίζω. Λέω τις πρώτες 3 φορτίσεις κλειστό με 8 ώρες φόρτιση. Φυσικά να κλείσει το κινητό από μπαταρία.
Οκ. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ για την βοήθεια.Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Λοιπόν πρώτα δες αυτόXiaomi Product Authentication - mi.comΟ/H Tasos_Mitu έγραψε:
Ήρθε το κινητό!!!! Πως μπορούμε να δούμε αν είναι ψεύτικο, αν και δεν νομίζω. Λέω τις πρώτες 3 φορτίσεις κλειστό με 8 ώρες φόρτιση. Φυσικά να κλείσει το κινητό από μπαταρία.
μετά δοκιμάζεις τα παρακάτω app
antifake_10303_00.apk
από το mi store έχει παλιά έκδοση και δεν την αναβαθμίζει και από το επίσημο site σε μένα δεν την κατέβαζε
(op Mi Verification "AntiFake" App doesn't work and link to download 404 - App - Xiaomi MIUI Official Forum)
αφού το βάλεις πας εδώ jd.mi.com/ (ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ)
και ακολουθείς τις οδηγίες
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ
επειδή στο app έχει βάλει το χέρι τις και η antutu μπορείς να δοκιμάσεις κι αυτό το app
play.google.com/store/apps/details?id=com.uzywpq.cqlzahm
και τρέχοντας το θα σου έχει οδηγίες
(πάλι στην σελίδα που σου λέει από το Pc σου θα πας)
υ.γ. Στο επίσημο app σου δίνει και πληροφορίες όπως πότε αγοράστηκε , πότε λήγει η εγγύηση , Imei/μοντέλο , πόσες φορές χρησιμοποιήθηκε ο κωδικός κλπ
στο app του antutu απλά σου λέει Good The Device has passed κλπ
Τι εννοείς; Λέω να βάλω την τελευταία έκδοση (V7.0.19.0.LHNCNCJ) επειδή έχω αυτή V7.0.11.0.LHNCNCJ, αλλά με αυτό τον τρόπο.Ο/H s.s έγραψε:
Μην φλασάρει κανείς rom με flashtool στο κινητό , θα το πάρει στα χέρια , τουλάχιστον το 32άρι . Απορώ πώς γίνεται να επιτρέπονται οδηγοί σε επίσημο forum , οι οποίοι μπρικάρουν τα κινητά . 10 λεπτά που έπαιξα μαζί του , καλό ήταν . Τα υπόλοιπα μην τα γράψω , είναι και γιορτές.
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
Τι εννοείς; Λέω να βάλω την τελευταία έκδοση (V7.0.19.0.LHNCNCJ) επειδή έχω αυτή V7.0.11.0.LHNCNCJ, αλλά με αυτό τον τρόπο.Ο/H s.s έγραψε:
Μην φλασάρει κανείς rom με flashtool στο κινητό , θα το πάρει στα χέρια , τουλάχιστον το 32άρι . Απορώ πώς γίνεται να επιτρέπονται οδηγοί σε επίσημο forum , οι οποίοι μπρικάρουν τα κινητά . 10 λεπτά που έπαιξα μαζί του , καλό ήταν . Τα υπόλοιπα μην τα γράψω , είναι και γιορτές.
Μπορείς να δοκιμάσεις τον παραπάνω οδηγό και να μας πεις αν περάστηκε η Official 7.0.16;Ο/H s.s έγραψε:
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Τελικά , κρατώντας πατημένο το VOL+ και το power button επανήλθε , χωρίς να φλασάρω κάτι .
Την τελευταία stable multilang φοράνε 3 δικά μας που ήρθαν από Vickmail καλή εναι η ρομ αλλά δεν είναι GTV πως να το κάνουμε, υπομονή για να χαράξει η άσπρη μέρα...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Παρέλαβε πρώτα να δούμε ποια ROM θα φοράει και πως τα πάει, και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε.Ελπίζω σύντομα να πάρουμε και τα κλειδιά του Bootloader από την Xiaomi, για να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε Compile Ελληνικές ROM.Ο/H zetaki έγραψε:
για να δουλεψει το fingerprint πρεπει να επιλεξεις και ενα security password
Φλάσαρα την sphinx 1c . Πάλι κόλλησε και πατώντας πάλι το VOL+ και το power button επανήλθε. Bootαρε κανονικά στην sphinx τώρα. Άρα το κινητό δεν μπρικάρει , απλά κολλάει σε download mode και δεν επανέρχεται αν δεν πατήσεις τα παραπάνω . Τέλος , οι μόνοι οδηγοί που παίζουν εύκολα και με την μία είναι αυτοί που παρέθεσες στο link.Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσεις τον παραπάνω οδηγό και να μας πεις αν περάστηκε η Official 7.0.16;Ο/H s.s έγραψε:
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Τελικά , κρατώντας πατημένο το VOL+ και το power button επανήλθε , χωρίς να φλασάρω κάτι .