Με ποια Ρομ?
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Γεια σας
Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω σχετικα με το unlock.
Σε αυτην τη σελίδα , αφου βαλω τα στοιχεια μου και γραψω ονομα και αιτιολογια στα κινεζικα, πατω το πρασινο μπουτον και εν συνεχεια μου ερχεται ενας κωδικος στο κινητο τον οποιο πληκτρολογω στην ιστοσελιδα, μου ανοιγει κατι για ενα παραθυρο απο το miui.com το οποιο παραθυρο ποτε δεν φαινεται ουτε στον υπολογιστη μου αλλα ουτε και στο ταμπλετ. Δε θα επρεπε να μου ερθει κανονικα ενα μνμ στο κινητο που να γραφει οτι πρεπει να περιμενω χ χρονο;
Επι την ευκαιρια, εκπληκτικο forum. Μπραβο! -
Κατά το ξεκλείδωμα του bootloader , διαγράφονται partitions ; Για τον χώρο αποθήκευσης με ενδιαφέρει κυρίως.
-
-
Έτσι γινόταν σχεδόν σε όλες τις συσκευές που έχω ξεκλειδώσει. Είσαι σίγουρος ότι δεν διαγράφεται ; γιατί δεν έχω backup
-
Μου βγαζει αυτο το μνμ, ειναι φυσιολογικο;
-
παιδιά καλησπερα εγω ειμαι τόσο άσχετος που δεν μπορω να βάλω το Google play store...
λίπον πάω στο market γράφω Google μου βγάζει ένα play store το κάνω εγκατάσταση αλλα όταν
πάω να μπω μεςα με πετάει έξω.. μου έχει Σπάσει τα νεύρα αν δεν το εχω βάλει μέχρι το βράδυ
θα μπει αγγελία..
ΥΓ:το τηλ φοράει την αγγλοκινεζικη. -
Πήγα να περάσω την official 7.1.6.0 με sp flash αλλά μάλλον δεν έκανα σωστή χρήση των πλήκτρων για το flash. έγραψε ένα download 100% με κόκκινη μπάρα, δεν έκανε το flash αλλά και μετά δεν ανοίγει. Καμιά ιδέα; Υπάρχει τρόπος να κάνεις hardware reboot;
-
Ο/H stakhs έγραψε:
Μου βγαζει αυτο το μνμ, ειναι φυσιολογικο;
-
Ο/H spc έγραψε:
παιδιά καλησπερα εγω ειμαι τόσο άσχετος που δεν μπορω να βάλω το Google play store...
λίπον πάω στο market γράφω Google μου βγάζει ένα play store το κάνω εγκατάσταση αλλα όταν
πάω να μπω μεςα με πετάει έξω.. μου έχει Σπάσει τα νεύρα αν δεν το εχω βάλει μέχρι το βράδυ
θα μπει αγγελία..
ΥΓ:το τηλ φοράει την αγγλοκινεζικη.
-
Ο/H spc έγραψε:
θα μπει αγγελία..
ΥΓ:το τηλ φοράει την αγγλοκινεζικη.
-
Καλησπέρα απο μένα, εχω ενα θεματακι με τις custom ρυθμισεις. Τι εννοω... Βγαζω το Auto Brightness και ρυθμιζω το sleep της οθονης να γινεται μετα απο 2 λεπτα inactivity. Καθε μερα λοιπον, με καποιον μαγικο (!) τρόπο, αυτές οι ρυθμισεις χάνονται, και ξαναπάνε στο default τους. Εχουμε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Εχω την official Αγγλοκινέζικη 7.1.6.0
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0