Πραγματικά αυτο πράμα με τα κινέζικα παράθυρα και ειδοποιήσεις δεν αντέχεται έτσι..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν περνάς από πάνω ότι θέλεις και όπως θέλεις.... Υπάρχουν οδηγοί για το πως, υπάρχουν και οδηγοί όμως που ότι και να έχεις θα σε πάρουν στο θεμιτό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι μην βάλουν κανά περίεργο στο κινητό και μετά κάνει το "δύσκολο" και το βρεις με διάφορες παραξενιές.Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Αν έχω καταλάβει καλά το καλύτερο θα ήταν οταν το παραγγείλω να τους πω να μην πειράξουν ROM και να το αφήσουν με την oficial? και στη συνέχεια περνάω απο πάνω οτι θέλω. Σωστά?
Δεν έγραψα όπως θέλω αλλά οτι θέλωΟ/H mixaliscy έγραψε:
Δεν περνάς από πάνω ότι θέλεις και όπως θέλεις.... Υπάρχουν οδηγοί για το πως, υπάρχουν και οδηγοί όμως που ότι και να έχεις θα σε πάρουν στο θεμιτό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι μην βάλουν κανά περίεργο στο κινητό και μετά κάνει το "δύσκολο" και το βρεις με διάφορες παραξενιές.Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Αν έχω καταλάβει καλά το καλύτερο θα ήταν οταν το παραγγείλω να τους πω να μην πειράξουν ROM και να το αφήσουν με την oficial? και στη συνέχεια περνάω απο πάνω οτι θέλω. Σωστά?
Ας παραλάβεις με το καλό πρώτα, και θα δούμε τι θα χρειαστεί να κάνεις από εκεί και πέρα..Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Ή όπως και να έχει, ακόμα και με official να μου έρθει εγω πρέπει να ξαναπεράσω απο πάνω official και μετά την Ελληνική?
Αν έχει ελληνικά η συσκευή είναι πείραγμενη από το κινεζομαγαζο και δεν περνάει αναβαθμίσεις.Ο/H manospo έγραψε:
Λοιπόν παρέλαβα σήμερα αλλά έχω ένα προβληματακι δεν μου κάνει update μου λέει να συνδεθεί σε internet ενώ είμαι συνδεμένος είμαι με miui stable 7.0.19.0 (LHNCNCJ) τι κάνω λάθος???
Ο λόγος που ρωτάω είναι για να ξέρω αν είναι να το παραγγείλω με official ή να τους πω να βάλλουν ΕλληνικάΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Ας παραλάβεις με το καλό πρώτα, και θα δούμε τι θα χρειαστεί να κάνεις από εκεί και πέρα..Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Ή όπως και να έχει, ακόμα και με official να μου έρθει εγω πρέπει να ξαναπεράσω απο πάνω official και μετά την Ελληνική?
Ο/H amwnra έγραψε:
Αν πατήσεις τις τελιτσες πάνω δεξιά στο update και πάτα download update package στο κατεβάζει?
Κατέβασε από εδώ το αρχείο το πρώτο και κάνε από το ίδιο με πριν αναζήτηση να βρεις το αρχείο να κάνεις την αναβάθμιση.Ο/H manospo έγραψε:
Όχι ούτε από κει μου κατεβάζει μου λέει να συνδεθω σε wlan κ ότι δεν έχει συνδεθεί στο ίντερνετ? Κάποια ιδέα?Ο/H amwnra έγραψε:
Αν πατήσεις τις τελιτσες πάνω δεξιά στο update και πάτα download update package στο κατεβάζει?