Σωστά! Συμφωνώ μαζί σου! Και 'γω θα ήθελα να έχω την επιλογή, εφόσον προβλέπεται, και ας έχω και εγώ κάμποσα back ups...Ο/H arist1976 έγραψε:
Αλλά γιατί να μην έχω την επιλογή;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣωστά! Συμφωνώ μαζί σου! Και 'γω θα ήθελα να έχω την επιλογή, εφόσον προβλέπεται, και ας έχω και εγώ κάμποσα back ups...Ο/H arist1976 έγραψε:
Αλλά γιατί να μην έχω την επιλογή;
Ο/H ApoTsa έγραψε:
ρε παιδια θελω να κανω ροοτ το κιν μπορειτε ν μ πειτε τι να κανω γιατι δεν θελω να κανω καμια βλακεια
οχι και το θεμα μου τωρα ειναι οτι δεν ανοιγει το κινητο εχει κολλησει στο loadingΟ/H takisfrag έγραψε:
Έχεις πάρει έγκριση ;Ο/H ApoTsa έγραψε:
ρε παιδια θελω να κανω ροοτ το κιν μπορειτε ν μ πειτε τι να κανω γιατι δεν θελω να κανω καμια βλακεια
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H ApoTsa έγραψε:
οχι και το θεμα μου τωρα ειναι οτι δεν ανοιγει το κινητο εχει κολλησει στο loadingΟ/H takisfrag έγραψε:
λοιπον βρηκα στο site της xiaomi ενα κινεζικο προγραμμα για root (το συστηναν παρα πολλα ατομα) και οταν το εκανα κατεβασε το rootking ....τελοςπαντων και τωρα του εκανα μια επανεκκίνηση και δεν ανοιγει εχει κολλησει στο loading και φορτωνει κανα 15 λεπτο How to root Redmi Note 3 - Updated guide for root any newest version - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official ForumΟ/H takisfrag έγραψε:
Πως έχει κολλήσει δηλαδή τι έκανες ;Ο/H ApoTsa έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H ApoTsa έγραψε:
απλα φοβαμαι μην εκανα καμια βλακεια ρε φιλε γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν το εκανα σωστα ......