Εχει απαντηθεί οτι υπάρχει FM radio.
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε => Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Ξεκίνησε !!!)
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε => Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Ξεκίνησε !!!)
Καλησπέρα Δημήτρη και χρόνια πολλά ,μήπως να στείλετε πάλι ένα email σε όλα τα παιδιά του φόρουμ ως υπενθύμιση για να ψηφίσουν ,είμαστε πολύ κοντά στον θρίαμβο (σόρυ για το of topic)
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ρε παιδιά μια απορία εχω. Πώς ακριβώς δουλεύει το fingerprint uunlock; Μπαινω στις ρυθμίσεις, μου παίρνει δείγμα και μετά τι; Ποια επιλογή να διαλέξω για να ξεκλειδώνει με το αποτύπωμα;
-
Είμαι τόσο χαρούμενος
και συγκινημένος
-
για να δουλεψει το fingerprint πρεπει να επιλεξεις και ενα security password
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλησπέρα Δημήτρη και χρόνια πολλά ,μήπως να στείλετε πάλι ένα email σε όλα τα παιδιά του φόρουμ ως υπενθύμιση για να ψηφίσουν ,είμαστε πολύ κοντά στον θρίαμβο (σόρυ για το of topic)
7400 x 4 = 29.600 mails.
Αύριο πάλι, για να μην μπει ο Server σε κανένα block list ως Spam. -
Τι θεωρείτε σωστό να κάνουμε όταν πάρουμε την συσκευή με την multilang ρομ από vickmall; Να την κρατήσουμε ή να βάλουμε κάποια επίσημη;
-
Ο/H zetaki έγραψε:
για να δουλεψει το fingerprint πρεπει να επιλεξεις και ενα security password
Ελπίζω σύντομα να πάρουμε και τα κλειδιά του Bootloader από την Xiaomi, για να έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε Compile Ελληνικές ROM. -
Όλοι όσοι παρέλαβαν αναφέρουν πως φοράει την 7.0.11 και έχει κάποια bugs. Κρίνεις ότι είναι ριψοκίνδυνο να περάσουμε την τελευταία stable 7.0.16 με αυτό τον οδηγό [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ;
-
Από την στιγμή που δεν έχω την συσκευή, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.
'Ομως δεν νομίζω να υπάρχει τίποτα το ριψοκίνδυνο αν ακολουθήσεις πιστά την διαδικασία. -
OffTopic
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
7400 x 4 = 29.600 mails.
Αύριο πάλι, για να μην μπει ο Server σε κανένα block list ως Spam.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0