Ο/H johng4 έγραψε:
Οποιος το εχει παρει απο vickmall με την πειραγμενη rom εχει καταφερει κανεις να περασει καποια απο την official με καποιον τροπο? Η μεχρι τωρα ολοι εχουν αποτυχημενες προσπαθειες?
Και εγω έχω αυτή την απορία.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H johng4 έγραψε:
Οποιος το εχει παρει απο vickmall με την πειραγμενη rom εχει καταφερει κανεις να περασει καποια απο την official με καποιον τροπο? Η μεχρι τωρα ολοι εχουν αποτυχημενες προσπαθειες?
Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Ο/H johng4 έγραψε:
Και εγω έχω αυτή την απορία.
Καλα αυτά τα ραντεβού με την ιστορία έχουν γίνει σήριαλ....Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Αν θεωρούνται οι κινέζοι συνεπείς θα πρέπει μέχρι την Κυριακή να δώσουν κλειδιά όπως είχαν αναφέρει στο μήνυμα τους.
Ο/H johng4 έγραψε:
Ο/H s.s έγραψε:
Τρομερό το κινητό μέχρι στιγμής, όπως και η sphinx. Το titanium δούλεψε άψογα για επαναφορά εφαρμογών από nexus 5 , αρκεί να αλλαχτεί η ρύθμιση mount namespace separation στο supersu . Η μπαταρία αν και πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 4.30 sot με 45% υπόλοιπο μπαταρίας, σε Wi-Fi κυρίως με λίγα δεδομένα.