Λοιπον για να δουλεύουν οι ειδοποιήσεις από fb και viber παντε security-permisions και φτιαξτε τα δικαιώματα και settings-additional settings - battery and performance - manage apps battery usage και απενεργοποιήστε το Deviantart: Please enter the id from the deviation (the number in the last part from the url).Ο/H mixaliscy έγραψε:
Λογικά όλα αυτά τα μικρά μικρά που περιγράφετε θα φτιαχτούν όταν δωθεί το δικαίωμα να πειραχτεί το κινητό και να βγουν οι πρώτες ΡομΟ/H Tasos_Mitu έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
[ultimate Guide] How To Unlock Bootloader, Root And Flash Recovery On Redmi Note 3 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone SupportΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
-
Ο/H Sam έγραψε:
Ρίξτε μια ματιά στο γρήγορο unboxing που του έκανα, συγχωρέστε με για την χαμηλή ένταση της φωνής(λόγω ''ωραίας κοιμωμένης'' θα έπεφτε παντόφλα αν μιλούσα δυνατά)
Και xiaomi yi camera βλεπω.. μαχαιρια.. mi band... οργανωμενος ο unboxer! -
@Nektarios Kilias δεν έχω παρατηρήσει εγώ κάτι τέτοιο!
Ο/H K4rMa έγραψε:
Και xiaomi yi camera βλεπω.. μαχαιρια.. mi band... οργανωμενος ο unboxer! :thumbsup
:
-
Ο/H solton57010 έγραψε:
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H Tasos_Mitu έγραψε:
-
Ο/H Sam έγραψε:
Ρίξτε μια ματιά στο γρήγορο unboxing που του έκανα, συγχωρέστε με για την χαμηλή ένταση της φωνής(λόγω ''ωραίας κοιμωμένης'' θα έπεφτε παντόφλα αν μιλούσα δυνατά)
-
Μεγεια η κινητήρα!!
Sent from my iPhone using Tapatalk -
6 ώρες SoT με τήν επίσημη 7.0.19 είναι καλά? Επίσης μου βγάζει 7% cell standby και 5% phone idle. Δεν είναι λίγο πολύ?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H johng4 έγραψε:
6 ώρες SoT με τήν επίσημη 7.0.19 είναι καλά? Επίσης μου βγάζει 7% cell standby και 5% phone idle. Δεν είναι λίγο πολύ?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0