To ξέρω αυτό φίλε μου. Το θέμα είναι οτι κολλησε τελείως. Δεν δέχεται τπτ. Έχει μαυρίσει η οθόνη και το ""swipe to unlock'' εχει γκριζάρει και καθε 1-2 δευτερόλεπτα σαν να αναβοσβήνει. Το παθαινα και με το νοτε2 αυτό και η μόνη λύση είναι να βγαλεις τη μπαταρία ή να τελειώσει.Ο/H Bodai έγραψε:
@arist1976 θα κάνεις swipe αργα και σταθερα (προσεχε για την εναλλαγή χρωμάτων) και θα ξεκολλήσει
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Πάτα Σταθερά το Power μέχρι να σβήσει και θα κάνει Reboot....
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πάτα Σταθερά το Power μέχρι να σβήσει και θα κάνει Reboot....
Tελικά μετά απο μιση ωρα και ενω ήμουν έτοιμος να το "εγχειρίσω" για να αποσυνδέσω τη μπαταρία, πάνω στην απελπισία μου πάτησα power kai volule up και εσβησε. ΖΗΤΩ!! Τώρα bootαρει και είμαι ετοιμος με ςλληνική ρομ τσίληκη. -
Το οτι χθές εκανα complain στο αγγλικό και σήμερα μου ήρθε sms για ξεκλείδωμα, το θεωρείτε τυχαίο;
Μήπως να αρχίσουνε τα complain να πηγαίνουν σύννεφο μήπως και ξυπνήσουνε; -
Ο/H arist1976 έγραψε:
Το οτι χθές εκανα complain στο αγγλικό και σήμερα μου ήρθε sms για ξεκλείδωμα, το θεωρείτε τυχαίο;
Μήπως να αρχίσουνε τα complain να πηγαίνουν σύννεφο μήπως και ξυπνήσουνε;
Πρέπει λες να περάσουν οι 10 μερες Κ μετά; η Κ νωρίτερα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H akiszaki έγραψε:
Ο/H arist1976 έγραψε:
Μήπως να αρχίσουνε τα complain να πηγαίνουν σύννεφο μήπως και ξυπνήσουνε;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παντως ακόμη και τώρα, μετά το update στην 6.1.7 dev, έχουμε και τις κινεζιες, και Κινεζικες λέξεις μεσα ......
Αν δεν μπούμε σε recovery / TWRP να κάνουμε κανένα wipe και μετά εγκατάσταση την ελληνική ..... δεν βλέπω να φεύγουν !!!Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Καλημερα, έχοντας πλέον συσκευή xiaomi στην κατοχή μου και συμμετέχοντας στο παρών φόρουμ ενθάρρυνα ένα φίλο να αγοράσει το redmi note 3! Διαβάζοντας όμως όλα τα σχετικά θέματα έχω μπερδευτει. Πολύ σοβαρές πληροφορίες είναι διάσπαρτες εδώ και εκεί. Θεωρώντας ότι για να συμμετέχει κανεις εδώ έχει τουλάχιστον σκοπό να βάλει ελληνική rom και το "προσωρινό εμπόδιο" του κλείδωματος του bootloader μήπως πρέπει να υπάρχει ένας οδηγός για νέο παραλαμβάνοντες με τα βασικα βήματα μέχρι το ξεκλειδωμα και μετά ειτε αναμονη για γενική λύση από xiaomi είτε συνέχεια με αίτημα ξεκλειδωματος κτλ ( Συγγνώμη αν υπάρχει κάτι ήδη και δεν το βρήκα αλλά νομίζω ένα ξεκάθαρο νεο θεμα θα βοηθούσε)...
-
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H Dante έγραψε:
Ο/H xrygregory έγραψε:
Μια ερωτηση για οποιον ξερει...αν καταλαβα καλα ,την αιτηση που κανουμε για να ξεκλειδωσουμε την συσκευη δεν ειναι απαραιτητο να εχουμε παραλαβει το τηλεφωνο.
Σωστα τα λεω? Το λεω αυτο γιατι θα παραλαβω αυτες τις ημερες και απ'οτι καταλαβα αργουν να σου στειλουν μηνυμα...
Εκει να δεις.Εκει και εαν δεν εχεις εγγυηση.
Οι κινεζοι και ειδικα τα καλα καταστηματα οπως το vickmall,πεθαινουν να σε εξυπηρετησουν.
Μονο μειονεκτηκα ο χρονος να παει και να ερθει.
Οποτε ναι περιμενω εγγυηση απο κινεζους,γιατι το εχουν πιασει το νοημα. -
μπορούμε έστω να περάσουμε ελληνική γλώσσα στη developer 6.1.7 ?
-
Παιδια καποια προβλεψη για ξεκλειδωμα και περασμα δικια μας Ρομ χωρις ολες αυτες τις δυσκολιες;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0