απο αυτή την οθονη με πάει σε αυτή
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
-
Ο/H pasific έγραψε:
Πως ενεργοπιουμε το δακτυλικό αποτύπωμα ;
-
Έχει 2 μέρες τώρα που έχω βάλει την επίσημη developer περιμένοντας το ξεκλείδωμα του bootloader και παρατήρησα ότι η διαχείριση μπαταρίας είναι πολύ καλύτερη από την stable.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H PeterPanious έγραψε:
Έχει 2 μέρες τώρα που έχω βάλει την επίσημη developer περιμένοντας το ξεκλείδωμα του bootloader και παρατήρησα ότι η διαχείριση μπαταρίας είναι πολύ καλύτερη από την stable.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Και μια ερώτηση είναι φυσιολογικό να είναι ελεύθερα 1gb με όλα τα προγράμματα; -
Ο/H alprio έγραψε:
Και μια ερώτηση είναι φυσιολογικό να είναι ελεύθερα 1gb με όλα τα προγράμματα;
-
Το εχω μια εβδομαδα.Το πηρα απ το Minidea με τη Multi.Περασα την official , εκανα update, google store κλπ , ελληνικα μεσω locale more languages ολα καλα ως εδω!
Για να περασω τα ελληνικα μεσω της τελευταιας εφαρμογης μου βγηκε το λαδι.Το καταφερα μεσω windows 10 με την κινεζικη (! ) εκδοση του MI PC SUITE το οποιο μια φορα μονο μου αναγνωρισε το τηλεφωνο και μετα μπλοκαρε και ουτε απεγκατασταση δε μπορω να του κανω στο λαπτοπ.Στα windows 7 ενω αρχικα μου αναγνωριζε τη συσκευη και εβλεπα φακελους, δε μου αναγνωριζε τη συσκευη το run.bat του locale για grand permission, για να περασω τα ελληνικα, οποτε παιραματιστηκα και αλλαξα οδηγους αλλα τωρα δεν το βλεπω ουτε φακελους ουτε φυσικα το mi pc suite που εγκατεστησα.Μαλλον χρειαζομαι τους σωστους οδηγους.Επισης μια φορα μου εβγαλε και λαθος στο vc ...κατι usb port.Καμμια βοηθεια?Ευχαριστω προκαταβολικα. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H alprio έγραψε:
Και μια ερώτηση είναι φυσιολογικό να είναι ελεύθερα 1gb με όλα τα προγράμματα;
Σήμερα μου έβγαλε να κάνω αναβάθμιση σε νέα official έκδοση. -
Κάνε αίτηση για το ξεκλείδωμα του Bootloader και προχώρα στην αλλαγή της ROM με την Ελληνική.
=> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 -
15 ημέρες πέρασαν και ακόμα μήνυμα δεν έλαβα για το ξεκλειδωμα.
-
-
Μπείτε στο Complaints SubForum και κάντε ένα ποστ
Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0