Υπαρχει τρόπος να αλλάξω στον browser του κινητού την μηχανή αναζήτησης;Όταν πάω να γράψω κάτι στην μπάρα,το ψάχνει στο sogou και σε κάτι κινέζικα..
Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
-
Με έχει βολεψει αρκετά..Αν δεν υπάρξει τρόπος να το αλλάξω,τότε θα καταφυγω εκεί..
-
και πως θα γίνει τώρα; Το εργαλείο του unlock ζητά ένα κωδικό. 5 φορές έγραψα εδώ κ απάντηση δε πήρα. Το μήνυμα θα μας δώσει και κωδικό unlock;
-
Ο/H pro8 έγραψε:
και πως θα γίνει τώρα; Το εργαλείο του unlock ζητά ένα κωδικό. 5 φορές έγραψα εδώ κ απάντηση δε πήρα. Το μήνυμα θα μας δώσει και κωδικό unlock;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H pro8 έγραψε:
Κάτσε μια Γιατί όταν συνδεσα την συσκευή για να ξεκλειδώσει ο μπουτλοουντερ,έγραψε ένα μήνυμα που έλεγε περιμενε για σμσ
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Θα σου έρθει αυτό
Your unlock request has been approved. Go to 申请解锁小米手机 to download the unlock tool.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου -
-
-
Ο κωδικός είναι για το verification του mi account και δεν έχει καμία σχέση με το ξεκλειδωμα!
Το sms μας λέει ότι έχει εγκριθεί ή αίτηση στην ουσία και μπορούμε να προχωρήσουμε στο unlock.
Το μήνυμα μπορεί να έρθει μέχρι και 21 μέρες μετά την αίτηση(αν είναι όλα σωστά)!
Όλα αυτά από το en.miui,αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
παιδια εχω ενα θεματακι οταν ειμαι στα μυνηματα συνεχως κρασαρει υπαρχει καμια λυση ? το εχει παθει κανεςι απο σας ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0