Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs
- Review
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H kostsokale έγραψε:
Ξέρουμε πότε βγαίνει η ελληνική stable;
Ο/H alprio έγραψε:
-
Καλησπερα σε όλους..Επειδή εχω κάποιες αποριές θα σας ζαλισω λίγο αλλα θέλω τα φώτα σας...Έχω την αγγλοκινεζικη stable 7.1 και θέλω να ρωτησω αν έχει και σε σας τόσο τραγικό drain ή μπαταρία. Δεν νοείται να εχει 4000 mah μπαταρία και από τις 10.00 το πρωι να έχει πέσει από το 100 στο 62% με 30 λεπτά σερφαρισμα λίγο fb και sot 1ωρα και 10 λεπτά;..Επίσης παρατήρησα ότι υπερθαιρμενετε αρκετά ενώ δεν κάνω κάτι ..Μήπως να βαλω την ελληνική dev;...Είναι εύκολη ή διαδικασία;Και το τελευταίο. Έχω παρατηρησει ότι μου κόβει τις λήψεις από το Google..Γενικά δεν μαφηνει να κατςβασω pics ή apk..Πρέπει να ρυθμισω κάτι;Πως τσεκαρουμε αν είναι κλειδωμένος ο bootloader?
-
@piwiherman όλα αυτά είναι προβλήματα που εμφανίζονται στις πειραγμένες rom που βάζουν τα κινεζομάγαζα. Η μόνη λύση είμαι μία ... φλασάρισμα την ελληνική.
Και τώρα έρχεται το ΑΛΛΑ!!Επειδή είναι 99.99% σίγουρο ότι έχεις κλειδωμένο bootloader θα πρέπει να κάνεις την αίτηση για το ξεκλείδωμα του για να μπορείς να κάνεις πέρασμα της ελληνικής. Μέχρι τότε μπορείς να βάλεις μια official για να μην έχεις τουλάχιστον τα προβλήματα που έχεις τώρα..
-
Παιδιά μια βοήθεια. Έβαλα εχθες το viber και από τον ήχο για κλήση της συσκευής χάθηκε το αρχείο. Έχει τύχη σε κάποιον αυτό; Την τελευταία dev έχω.
-
-
Ο/H piwiherman έγραψε:
@Bodai δεν καίγομαι να βαλω ελληνική έτσι και αλλιώς ελληνικά δε χρησιμοποιω πολύ στα κινητά μου ..Απλά θέλω μα βαλω μια official Ρομ που να δουλεύει ομαλά και απροβληματιστα ..Το θέμα είναι πως να την φλασαρω και ποια από όλες νομίζετε ότι πρέπει να βαλω
-
Υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει μέσω team viewer να την περάσω κάποια στιγμή;
-
@piwiherman βασικά να βάλεις τώρα, να σε βοηθήσουν τα παιδιά αλλά... εγώ έρχομαι στο πιο μετά
Όταν σου εμφανιστεί ένα χ πρόβλημα μετά από 5 μήνες θα ρθεις να το γράψεις εδώ? Που κανείς δεν θα έχει όμοια σου Ρομ? Πως να σε συμβουλέψει η κοινότητα αν δεν ξέρει για τι μιλάς?
Γιαυτό και βάζουμε ελληνική. Εκτός από το ότι πετάει, είναι και το support !!!! -
Μεχρι να βαλω την ελληνική αν την βαλω δεν πρέπει να έχω μια σταθερή Ρομ;Να το αφήσω δηλαδή να έχει drain και κολλήματα;
-
Δεν νομίζω ότι διαφέρουν οι miui roms. Μόνο repacking γίνεται, δεν υπάρχουν τα sources και το device tree για να κάνει ο καθένας compile . Αυτό σημαίνει ότι η X έκδοση της rom ,θα έχει τα ίδια bugs είτε έχει πειραχτεί για να έχει ελληνικά είτε είναι η official. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα , αλλά ο sphinx έχει κάνει καλή δουλειά. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
-
Ο/H s.s έγραψε:
Ο/H piwiherman έγραψε:
@Bodai δεν καίγομαι να βαλω ελληνική έτσι και αλλιώς ελληνικά δε χρησιμοποιω πολύ στα κινητά μου ..Απλά θέλω μα βαλω μια official Ρομ που να δουλεύει ομαλά και απροβληματιστα ..Το θέμα είναι πως να την φλασαρω και ποια από όλες νομίζετε ότι πρέπει να βαλω
Αυτή για να την περασω θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader? Η όπως περνάμε την official?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0