θεεελωωωωω και εγωωωωωω μπλουζααααακιιιι λεεεεμεεεεεε
Ιδέες για T-Shirts;
-
-
Μεγειές σου...
-
Καταρχάς το ότι πάνω σε κάθε φανέλα φίλε Μακεδόνα υπολόγισες να μπαίνει διαφορετικό όνομα σημαίνει ότι θα φτιάχνει μία μία πράγμα το οποίο μηδενίζει την μαζική παραγωγή και απλά ζητάς έκπτωση γιατί του έφερες μεγάλη παραγγελία
Θα το δω λίγο το θέμα γιατί όπως είπα έχω κάποιες άκρες και θα σας πω κάποιες τιμές.
Εμένα όμως όπως και σε άλλους αν αντιλαμβάνουμε σωστά από τα λεγόμενα τους (ίσως όχι πολλοί αλλά υπάρχουν) δεν μας αρέσει κάτι το τόσο ευδιάκριτο. Εγώ ψάχνω για κάτι πιο μίνιμαλ.
Πρώτα θα ασχοληθώ με την παραγγελία να δούμε αν βρίσκω πιο φτηνές και μετά πάμε στο θέμα σχεδίου (εκεί έχω γνωστούς αλλά photoshop όχι να σχεδιάσουν ξανά έναν Mitu (αν και έχω και έναν τέτοιο γνωστό αλλά όποτε θυμηθεί.....) άρα θα πρέπει να το δω το θέμα αν προχωράει. Εκτός και αν εμφανιστεί κάτι από εδώ)
Εντομεταξύ ο μόνος λόγος που γράφω σε αυτό το τόπικ είναι επειδή ονομάζεται Ιδέες για T-shirts και λογικά αντιπροσωπεύει όλους. Μην το παίρνεται προσωπικά ή κάτι. Δεν είμαι πολέμιος
Απλά θέλω και εγώ φανέλα -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Εγω παντως εφτιαξα ενα με 20 ευρω γιατι αν περίμενα να μαζευτουμε 30 απο Θεσσαλονικη για να τα παρουμε με 15€ θα πιαναμε Αυγουστο.
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Όσο αφορά τη φανέλα, εγώ στις ιδέες μου είμαι λίγο ακραίος. Γι`αυτό αν υπάρχει κανένας σχεδιαστής τι θα λέγατε για τον Mitu να ψήνει πιτόγυρο?
Σκεφτείτε τον Μίτου με την ποδιά του ψήστη (αυτή την άσπρη), το καπελάκι του, πίσω από ένα πάγκο και να δίνει πιτόγυρους. Αντί γύρους μέσα να έχει τυλιγμένα κινητά.
Ανωμαλίαααααα στο μέγιστο
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μιχαλάκη σε πρόλαβαν οι Τούρκοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-