ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚάτι θα γίνει....Ο/H VaggelisL έγραψε:
Καλη ιδέα για την μπλούζα, όσο και για τα λεφτά στην κοινότητα!! Αλήθεια στην Αθήνα θα γίνει κάποια συνάντηση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω βρήκες καλές τιμές φίλε. Και εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι. Από Ναυαρίνου πήγες; Τι στάμπα θα βάλουμε τελικά;Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Κάτω από 30 κομμάτια θα μας στοιχίσουν 20€ το ένα με την καλή εκτύπωση. Από 30 και πάνω 15€. Οπότε αύριο θα έχω και τα νούμερα ώστε όσοι θέλουν να ξέρουν τι νούμερο να πάρουν. Το σχέδιο θα είναι το παραπάνω. Αν κάποιος από Θεσσαλονίκη ξέρει καλύτερες τιμές, αλλά το τονίζω με την καλή εκτύπωση (όχι σιδερότυπο) να μου πει, μη δίνουμε τζάμπα λεφτά.
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Κάτω από 30 κομμάτια θα μας στοιχίσουν 20€ το ένα με την καλή εκτύπωση. Από 30 και πάνω 15€. Οπότε αύριο θα έχω και τα νούμερα ώστε όσοι θέλουν να ξέρουν τι νούμερο να πάρουν. Το σχέδιο θα είναι το παραπάνω. Αν κάποιος από Θεσσαλονίκη ξέρει καλύτερες τιμές, αλλά το τονίζω με την καλή εκτύπωση (όχι σιδερότυπο) να μου πει, μη δίνουμε τζάμπα λεφτά.