Ιδέες για T-Shirts;
-
-
Ωραία φαίνονται!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Είναι φοβερά GR_Macedon
Γιατί δεν κάνουμε για την σελίδα μας και τα λεφτά να πάνε στη σελίδα (και να έχουμε όλοι ίδια) -
κουπες?
-
Εγώ έχω ιδέα για βίντεο
Και άμα λέω ιδέα εννοώ κάτι που δεν ξανάγινε
Όσο αφορά τη φανέλα, εγώ στις ιδέες μου είμαι λίγο ακραίος. Γι`αυτό αν υπάρχει κανένας σχεδιαστής τι θα λέγατε για τον Mitu να ψήνει πιτόγυρο?
Σκεφτείτε τον Μίτου με την ποδιά του ψήστη (αυτή την άσπρη), το καπελάκι του, πίσω από ένα πάγκο και να δίνει πιτόγυρους. Αντί γύρους μέσα να έχει τυλιγμένα κινητά.
Ανωμαλίαααααα στο μέγιστο -
Ερώτηση...επειδή θα χρησιμοποιήσουμε λογότυπο εταιρείας, μήπως χρειαζόμαστε άδεια πρώτα ?
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ερώτηση...επειδή θα χρησιμοποιήσουμε λογότυπο εταιρείας, μήπως χρειαζόμαστε άδεια πρώτα ?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πάντα φιλικά έτσι, αλλά μου φάνηκε πολύ "κουφή" ανησυχία.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Χαχαχαχαχαχακαλό πολύ καλό!!! Βρε. Εδώ η XIAOMI έχει βάλει όλες τις πατέντες άλλων εταιρειών χωρίς να πληρώσει ούτε ένα δικαίωμα (γι' αυτό και δεν τολμάει να βγει εκτός Κίνας) κι εσύ ανησυχείς για το λογότυπό της.Πάντα φιλικά έτσι, αλλά μου φάνηκε πολύ "κουφή" ανησυχία.
Με την ευκαιρία η πρώτη μπλούζα σου με την ελληνική σημαία μου αρέσει περισσότερο -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Χαχαχαχαχαχακαλό πολύ καλό!!! Βρε. Εδώ η XIAOMI έχει βάλει όλες τις πατέντες άλλων εταιρειών χωρίς να πληρώσει ούτε ένα δικαίωμα (γι' αυτό και δεν τολμάει να βγει εκτός Κίνας) κι εσύ ανησυχείς για το λογότυπό της.Πάντα φιλικά έτσι, αλλά μου φάνηκε πολύ "κουφή" ανησυχία.
Με την ευκαιρία η πρώτη μπλούζα σου με την ελληνική σημαία μου αρέσει περισσότερο
7η Συνάντηση ( 25 Νοε 2015) φίλων & κατόχων XIAOMI στη ΘεσσαλονίκηΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες