Πήγαινε στο Forum μετά Συσκευές και βρες την δική σου και κάνε την ερώτηση σου ή διάβασε και βρεις κάτι.Ο/H autojono έγραψε:
Κανείς????Ο/H autojono έγραψε:
Καμιά βοήθεια παιδιά? Δεν έχω καμία εμπειρία με FLASHαρισματα και φοβάμαι μη κάνω καμιά μ#*^#@α.Ο/H autojono έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,
Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω εάν η τελευταία RΟΜ σας υποστηρίζει 4G για το XIAOMI Mi4 LTE (4G). Έχω την Global stable 7.0.5.0 κατεβασμένη από το en.miui.com.
Δεύτερον, επειδή έχω πρόβλημα με το GPS σκέφτομαι να βάλω την Ελληνική RΟΜ (εφόσον υποστηρίζει 4G) μπας και φτιάξει. Υπάρχει αναλυτικός οδηγός για την φόρτωση της ελληνικής RΟΜ πάνω από την Global stable 7.0.5.0?
[GTV-5.11.26] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H kkeram έγραψε:
Πέρασα και γω την νέα Ρομ σε mi note pro. Μπράβο στα παιδιά !!! Το κινητο παει σφαιρα. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Είναι θεμα Ρομ το ότι δεν βλέπω ένδειξη 4g ενώ το έχω επιλέξει στην διαχείρηση sim ;;; Το μόνο σήμα που βλέπω παντού είναι Ή+ και τίποτα αλλο
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν το έχεις ήδη κάνει και είναι ενεργοποιημένο το 4G, αλλά εσύ πιάνεις Η+, τότε σημαίνει ότι στο σημείο που βρίσκεσαι, απλά δεν έχει σήμα 4G... Αλλά θα πρέπει όταν αλλάζεις σημείο (περιοχή) να έχεις!
Έχω ενεργοποιημένη απο τους παροχους την υπηρεσία 4Gκαι στις 2 κάρτες μου. Πουθενά όμως δεν βλέπω κάτι παραπάνω από Ή+ και στις 2 κάρτες. Όταν τις βγάζω και τις βάζω σε άλλο τηλέφωνο στο ίδιο σημείο μου βγάζει 4g. Βέβαια ούτε με την προηγούμενη Ρομ που είχα περάσει έβλεπα 4g γι αυτό και Ρώτησα μήπως δεν υποστηρίζεται το 4g από την Ρομ. Προτείνετε κάτι ;
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kkeram έγραψε:
Έχω ενεργοποιημένη απο τους παροχους την υπηρεσία 4Gκαι στις 2 κάρτες μου. Πουθενά όμως δεν βλέπω κάτι παραπάνω από Ή+ και στις 2 κάρτες. Όταν τις βγάζω και τις βάζω σε άλλο τηλέφωνο στο ίδιο σημείο μου βγάζει 4g. Βέβαια ούτε με την προηγούμενη Ρομ που είχα περάσει έβλεπα 4g γι αυτό και Ρώτησα μήπως δεν υποστηρίζεται το 4g από την Ρομ. Προτείνετε κάτι ;
Εσύ είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιήσει τη ρυθμιση : Ρυθμίσεις-->Διαχείριση SIM -->SIM 1--> Προτιμώμενος τύπος δικτύου-->Προτιμήστε τα δίκτυα 4G??? -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H kkeram έγραψε:
Εσύ είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιήσει τη ρυθμιση : Ρυθμίσεις-->Διαχείριση SIM -->SIM 1--> Προτιμώμενος τύπος δικτύου-->Προτιμήστε τα δίκτυα 4G???
Ναι έχω επιλεγμένη την προτίμηση στα δίκτυα 4G.
Ο/H kkeram έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H kkeram έγραψε:
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Ο/H kkeram έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H kkeram έγραψε:
Το περίεργο είναι ότι με καμμία από τις 2 εταιρίες δεν έχω 4g.
-
Ο/H kkeram έγραψε:
Πριν λίγες μέρες πήγαμε να ενεργοποιήσουμε με έναν ξάδερφό μου το δίκτυο 4G σε συμβόλαιο με 200ΜΒ το μήνα. Η εταιρεία δεν ενεργοποίησε το 4G στην sim επειδή (σύμφωνα με την εταιρεία) πρέπει να έχεις τουλάχιστον 500MB. Αν δεν έχεις, μένεις με 3G. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H kkeram έγραψε:
Πριν λίγες μέρες πήγαμε να ενεργοποιήσουμε με έναν ξάδερφό μου το δίκτυο 4G σε συμβόλαιο με 200ΜΒ το μήνα. Η εταιρεία δεν ενεργοποίησε το 4G στην sim επειδή (σύμφωνα με την εταιρεία) πρέπει να έχεις τουλάχιστον 500MB. Αν δεν έχεις, μένεις με 3G.
Αν πάρεις τηλέφωνο την υποστήριξη πελατών υπάρχει η σωστή ενημέρωση. Η υπηρεσία ειναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις εταιρίες και δεν είναι υποχρεωμένος να έχεις κάνενα συμβόλαιο ...μικρό ή μεγάλο. Επίσης στο website των εταιριών υπάρχει ενημέρωση... Η υπηρεσία ενεργοποιείται και με ένα απλο SMS (αυτό στη Cosmote) -
Ο/H kkeram έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Αυτά είναι κόλπα που κάνουν τα κατά τόπους μαγαζιά για να πουλάνε συμβόλαια και θέλουνε ΚΛΩΤΣΙΕΣ οι υπάλληλοι!!!!Αν πάρεις τηλέφωνο την υποστήριξη πελατών υπάρχει η σωστή ενημέρωση. Η υπηρεσία ειναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις εταιρίες και δεν είναι υποχρεωμένος να έχεις κάνενα συμβόλαιο ...μικρό ή μεγάλο. Επίσης στο website των εταιριών υπάρχει ενημέρωση... Η υπηρεσία ενεργοποιείται και με ένα απλο SMS (αυτό στη Cosmote)
Καλημερα και καλή εβδομάδα σε όλους. Συμφωνώ με όλα που λέτε αλλά το παράδοξο είναι ότι όταν βάζω τις sim σε άλλη συσκευή και οι δύο μου βγάζουν 4g στο σημείο που το mi note pro μου μου βγάζει μόνο H+. Θα ξαναπέρασω μου φαίνεται τη Ρομ με clean install μήπως και αλλάξει κάτι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0