[GTV-5.11.26] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
-
Ο/H dimitris έγραψε:
Ο/H leasedline έγραψε:
παιδιά γεια!
μόλις την έβαλα αλλά δε έχω keyboard, τι κάνω;
....άκυρο έβαλα γλώσσα τα ελληνικά και έχω....αλλά αν θέλω να γυρίσω σε αγγλικά;
Γιατί δεν βλέπουμε καμμία αναφορά σε συσκευή
-
-
-
Ο/H GnF έγραψε:
Κατέβασε το και δοκίμασε. Σε 2 mi4c δοκιμάζω
Περίεργο
ποια από τις 2 συσκευές έχεις
Την πάνω ή την κάτω ? -
την πάνω...
ναι μόλις ενεργοποίησα το switftkey τότε τα είδα όλα...
τη συσκευή τη rootαρουμε ή όχι; έχει κάπου εδώ μέσα οδηγό; -
-
Ο/H GnF έγραψε:
Την κάτω μαν mi4c λεμε
Μπορείς να δοκιμάσεις να την κάνεις Boot με Adb για να δεις αν τρέχει οκ.
Να βγάλεις το recovery.img από το zip και όταν μπεις σε fastboot mode να δώσεις την παρακάτω εντολή
fastboot boot recovery.img
Κάτι αντοίστιχο δηλαδή με τον οδηγό που έχει εδω => Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C -
-
Παρατήρησα ότι με την τελευταία ROM το GPS αργεί αρκετά να συνδεθεί και γενικότερα είναι αδύναμο. Με άλλες ROM δεν είχα παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο. Ειδικά με την V5 είχα σήμα και μέσα στο σπίτι. Τώρα για αρκετή ώρα στο αυτοκίνητο δε συνδεόταν και μου έβαζε πρόγραμμα επίδειξης λόγω μη σύνδεσης με δορυφόρο. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο? Τι προτείνετε να κάνω, γιατί το GPS το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά.
Xiaomi Redmi Note 4G -
μετα από 2 μερες χρησης με τη νεα ρομ:επιτελους σταματησαν τα εκνευριστικα κολληματα της συσκευης που ειχα με τις 2 προηγούμενες ρομ,αλλα σημερα παρατηρησα πρόβλημα με το gps.σε χρηση του cardio trainer εχανε για πολλη ωρα τους δορυφόρους με αποτέλεσμα να μην καταγραφει σωστα την διαδρομή.υπαρχει καποια λυση ή να περιμενουμε ελπιζοντας να διορθωθεί στο νέο update?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0