Δηλαδη στο τηλεφωνο,οχι στην καρτα;
[GTV-5.11.26] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Βάλε τους ήχους που θέλεις εκει που βάζει η rom τους δικους της ήχους κλήσης και θα δεις ότι τους κρατάει.
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Παω να τους μεταφερω αλλα μου βγαζει οτι η συσκευη ειναι αποσχολημενη.Και επανω στην μπαρα λεει οτι συνδεθηκε ο εντοπισμος σφαλματων
-
Ο/H autojono έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,
Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω εάν η τελευταία RΟΜ σας υποστηρίζει 4G για το XIAOMI Mi4 LTE (4G). Έχω την Global stable 7.0.5.0 κατεβασμένη από το en.miui.com.
Δεύτερον, επειδή έχω πρόβλημα με το GPS σκέφτομαι να βάλω την Ελληνική RΟΜ (εφόσον υποστηρίζει 4G) μπας και φτιάξει. Υπάρχει αναλυτικός οδηγός για την φόρτωση της ελληνικής RΟΜ πάνω από την Global stable 7.0.5.0?
-
το CIT δουλεβει και παλι!!
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
-
Ολα καλα σε redmi note 2 prime!!Να στε καλα παιδια!!!Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
-
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Το CIT τι είναι ;
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kkeram έγραψε:
Ο/H stefanos1985 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
Καλημέρα σε όλους!!!Είμαι χρήστης τηλεφώνου Xiaomi εδώ και περίπου 3 χρόνια και έχω το εξής προβληματάκι...Όταν τρέχω εφαρμογή που κάνει χρήση του wifi τρώει σκαλώματα λόγω καθυστερήσεων του wifi.Δεν είναι θέμα αργής σύνδεσης ούτε κακού σήματος.Σαν να μπαίνει σε sleep mode το wifi και μέχρι να ενεργοποιηθεί και πάλι λαγκάρει...Αυτό μου γίνεται είτε σε παιχνιδάκια όταν παει να κάνει upload score π.χ candy crush είτε σε αλλες εφαρμογές π.χ viber , whatsapp , ebay κτλ.Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο fix ας απαντήσει...
Ευχαριστώ!!! -
Δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο μερος αλλα πηρα μεγαλη τρομαρα σημερα. Ειχε κλεισει το κινητο της υπογραφης και οταν το ανοιξα ειχα αυτο το bootanimation.
ΕΙμαι ο μονος αραγε?
Μετα βεβαια ολα κανονικα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0