Διαφήμιση

Πρόβλημα συσκευής Xiaomi mi4c

• Πρόβλημα συσκευής Xiaomi mi4c

Καλησπέρα στο Forum!

Κατ' αρχάς θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσους επιμελούνται τη συγκεκριμένη σελίδα. Η βοήθειά σας πραγματικά είναι πολύτιμη. :)

Σαν κάτοχος του Xiaomi mi4c θα ήθελα τα φώτα σας με κάποιο πρόβλημα που έχω....
      Στην πίσω όψη του τηλεφώνου (εκεί που είναι η κάμερα περίπου) ακούγετε ένας εκνευριστικός θόρυβος κάθε φορά που αφήνω κάτω το κινητό μου ή όταν θα το "χτυπήσω" απαλά στο συγκεκριμένο σημείο που σας ανέφερα. Κάπου διάβασα πως είναι ο φακός της κάμερας που κάνει τον συγκεκριμένο θόρυβο, αλλά δεν γνωρίζω εάν είναι κατασκευαστικό ελάττωμα ή εάν είναι έτσι σαν συσκευή...
      Ακούγετε σαν να είναι κάτι "σπασμένο" εσωτερικά χωρίς ωστόσο να μου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα γενικά σαν συσκευή. Κάποιες φορές δε, όταν με καλούν "συντονίζει" θα έλεγα (λόγω της δόνησης ίσως?) με αποτέλεσμα να είναι χάλια ο ήχος εκτός εάν το σηκώσω από εκεί που το είχα αφήσει και ο ήχος επανέρχεται κανονικά. Το τηλέφωνο το έχω περίπου 1,5 μήνα αλλά δεν θυμάμαι εάν το έκανε εξ' αρχής δυστυχώς...
      Έχει κάποιος άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα? Μήπως έχει η συσκευή μου θέμα?
    • Καλησπέρα,

επειδή δυστυχώς φίλος ανακάλυψε χύμα βίδα (ξεκινώντας από καπάκι που δεν έκλεινε σωστά) νομιζω δεν θα το αποφυγεις να ανοίξεις το πίσω καπάκι (αν ανοίγει) και να δεις με τα μάτια σου.
    • Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό να σου πω την αλήθεια αλλά φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος και τελικά γίνει χειρότερα από ότι είναι...
      Από την άλλη όμως αυτός ο θόρυβος δεν αντέχεται. :(
    • Διαφήμιση
    • Αν φοβάσαι να το κάνεις μόνος σου τότε πήγαινε σε κάποιο service (δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς xiaomi service), πιστεύω θα είναι εύκολο για τον τεχνικό εκει να εξακριβώσει περί τίνος πρόκειται.
    • Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. :) Τελικά κατάφερα και άνοιξα μόνος μου το κάλυμμα της συσκευής. Ωστόσο δεν μπόρεσα να δω εάν κάτι μπορεί να φταίει με μια ματιά που έριξα, μιας και δεν προχώρησα στο να ξεβιδώσω τις βίδες που έχει. Να το πάω σε κάποιο service όπως μου λες? Το έχω αγοράσει από το vickmall και σκέφτομαι να επικοινωνήσω μαζί τους σχετικά με το πρόβλημα μήπως έχουν να μου προτείνουν κάποια λύση. Ελπίζω να μη χρειαστεί να το στείλω κίνα για service και κάνει να μου έρθει μετά 87988232424124 χρόνια... :lol:
    • @Elite45 έχεις δίκιο για την καθυστέρηση αν το στείλεις πίσω. Ειναι και στην μέση τα Χριστούγεννα τώρα, επικοινώνησε αρχικά μαζί τους να δούμε τι θα σου προτείνουν. Αν και πιστεύω ότι μετά απο 1,5 μηνα που το έχεις δεν θα δεχθούν και πολλά. Αλλά εσύ κάνε την προσπάθεια σου.
    • Ο/H Elite45 έγραψε:

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. :) Τελικά κατάφερα και άνοιξα μόνος μου το κάλυμμα της συσκευής. Ωστόσο δεν μπόρεσα να δω εάν κάτι μπορεί να φταίει με μια ματιά που έριξα, μιας και δεν προχώρησα στο να ξεβιδώσω τις βίδες που έχει. Να το πάω σε κάποιο service όπως μου λες? Το έχω αγοράσει από το vickmall και σκέφτομαι να επικοινωνήσω μαζί τους σχετικά με το πρόβλημα μήπως έχουν να μου προτείνουν κάποια λύση. Ελπίζω να μη χρειαστεί να το στείλω κίνα για service και κάνει να μου έρθει μετά 87988232424124 χρόνια... :lol:
      ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!!! Πως το άνοιξες βρε θηρίο??? Μεγάλη εντύπωση μου κάνει! Νομίζω ότι η οθόνη είναι κολλημένη σε ολόκληρο το υπόλοιπο πλαίσιο και αυτό το κάνει Unibody!
      Πάντως εγώ εάν το είχα ανοίξει, δεν θα μπορούσα να "κρατηθώ" και να μην ξεβιδώσω και άλλες βίδες... Kαλά έκανες όμως, εάν σκέφτεσαι να το στείλεις πίσω...
      Απορώ πάντως ΠΩΣ το άνοιξες... Έπρεπε να είχες κάνει βίντεο! :D
    • Διαφήμιση
    • Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Αλλα να σου πώ την αλήθεια δέν το είχα παρατηρήσει μόνο το κουδούνισμα όταν καλεί σαν να συντονίζει. Τώρα που το λές όταν το κουνάω δίπλα στο αυτί ακούγεται σάν να είναι κάτι λάσκα μέσα. Πιστεύω και άλλοι θα το έχουν αλλά δεν έδωσαν σημασία.
      Μου έβαλες φιτίλια τώρα θα το ανοίξω και γώ.. :D
    • Ο/H Nikos572 έγραψε:

Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Αλλα να σου πώ την αλήθεια δέν το είχα παρατηρήσει μόνο το κουδούνισμα όταν καλεί σαν να συντονίζει. Τώρα που το λές όταν το κουνάω δίπλα στο αυτί ακούγεται σάν να είναι κάτι λάσκα μέσα. Πιστεύω και άλλοι θα το έχουν αλλά δεν έδωσαν σημασία.
      Δεν έχω έχω ρε παιδιά!

Υ.Γ. Μου λέει η γυναίκα μου, "καλά τι έπαθες και κουνάς συνέχεια το κινητό δίπλα απ΄τ'αυτί σου?" Να να της εξηγώ τώρα... (πάντως ούτε αυτή άκουσε κάτι).
    • Ο/H caeser έγραψε:

Υ.Γ. Μου λέει η γυναίκα μου, "καλά τι έπαθες και κουνάς συνέχεια το κινητό δίπλα απ΄τ'αυτί σου?" Να να της εξηγώ τώρα... (πάντως ούτε αυτή άκουσε κάτι).
      :lol: :lol: :lol:
    • Χαχαχα!! Περιττό να σου πω πως κόντεψα να σπάσω όλα τα νύχια μέχρι να το ανοίξω αλλά τελικά ήταν πιο εύκολο απ' ότι νόμιζα! Είδα ένα βιντεάκι στο youtube και συγκεκριμένα αυτό

και πήρα μία ιδέα. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να βάλω το ταλαιπωρημένο νύχι μου πια :lol: εκεί που είναι το usb-c στο πλαστικό όμως, και να πιέσω ελαφρά να μη κάνω και κάποια ζημιά. Μετά απλά, εφόσον ήμουν στο πλαστικό προχώρησα προς στις δίπλα πλευρές και έπειτα στα πλάγια της συσκευής και βγήκε!! Δεν έχει κόλλα απλά κάποια "κλικ" που κουμπώνουν γύρω από το πλαστικό. Όσο για τις βίδες εάν είχα το κατάλληλο κατσαβιδάκι ίσως και να προχωρούσα να το ξεβιδώσω και λέω ίσως επειδή δεν θα ήθελα να χαθεί η εγγύηση...
    • Διαφήμιση
    • :lol: Ωχ άναψα φωτιές χααχαχα!! Συγνώμη που εμφανίζονται έτσι αυτά που γράφω αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος με το να γράφω σε forum....
      Εάν κουνήσεις τη συσκευή απλά δεν ακούγετε κάτι. Εάν χτυπήσεις πολύ ελαφρά εκεί που είναι η κάμερα στο πίσω μέρος ακούγετε...αλλά και πάλι δεν ξέρω εάν είναι γενικό το κακό ή μόνο σε εμένα....