Ενα κόλπο για να μην σπάσετε κανα μανικιούρ είναι πένα απο έγχορδο όργανο μουσικής
Πρόβλημα συσκευής Xiaomi mi4c
-
-
Πραγματικά δεν περίμενα ότι θα ήταν ΤΟΣΟ εύκολο! Είχα την εντύπωση ότι η οθόνη είναι κολλημένη επάνω στο υπόλοιπο σώμα...Ο/H Elite45 έγραψε:
Πάντως εμένα δεν κουδουνίζει και μοιάζει πάρα πολύ γεροδεμένη κατασκευή...

-
πάλι καλά που δεν έχω έγχορδο γιατί θα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν το σκέφτηκα και μου βγήκαν τα νύχια χαχαχα -
Όπως ξέρεις , έχω ολόκληρο σετ με εργαλεία... Σαν το νύχι ΤΙΠΟΤΑ φίλε μου! Χαχαχαχα!Ο/H Bodai έγραψε:
Ενα κόλπο για να μην σπάσετε κανα μανικιούρ είναι πένα απο έγχορδο όργανο μουσικής

Πραγματικά, εάν δεν μου το έλεγε ο @Elite45 δεν θα το επιχειρούσα καν... Ωστόσο με λίγο νύχι, γίνεται εύκολα η δουλειά...
-
Και ξανακλείνει ερμητικά... και μοιάζει και πάλι "μονόμματο" (UNIBODY)... Απίστευτο!

-
Ναι όντως κλείνει πολύ καλά μετά, σαν να μη το άνοιξες καν. Κι εγώ μη νομίζεις δεν θα το επιχειρούσα εάν δεν έβλεπα το βιντεάκι.
-
Εσύ βοήθησες περισσότερο απο το βιντεάκι...Ο/H Elite45 έγραψε:
Ναι όντως κλείνει πολύ καλά μετά, σαν να μη το άνοιξες καν. Κι εγώ μη νομίζεις δεν θα το επιχειρούσα εάν δεν έβλεπα το βιντεάκι.

-
Ωραία χαίρομαι που βοήθησα
Ελπίζω μόνο να μην έχει κάποιος άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα και να είναι μόνο σε εμένα. -
Το άνοιξα και εγώ δέν βάσταξα. Πήγα να ξεβιδώσω τα βιδάκια αλλά μία βίδα είναι με ταινία οπότε το άφησα. Κάπου μεσα στην κάμερα σαν να ακούγεται. Παρατήρησα ότι χωρίς τη θήκη ακούγεται κανονικά και δεν συντονίζει
.
Αρκετοί φαίνεται να έχουν θέμα Shaking noise from rear camera area | Xiaomi Mi 4C -
Ναι όντως το έχουν αρκετοί. Το έψαξα κι εγώ να δω τι παίζει και βρήκα 2 link που αφορά το συγκεκριμένο θέμα μόνο που είναι για το mi4i. Τα ίδια λένε που αναφέρω κι εγώ στο πρώτο post. Τελικά απ' όσο λένε οι άλλοι χρήστες είναι ο φακός της κάμερας και ότι δεν πρέπει να μας ανησυχεί καθόλου μιας και πολλά καινούργια τηλέφωνα έχουν αυτό το "ελάττωμα". Τουλάχιστον μου έφυγε η απορία για το εάν έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή μου και επίσης μάθαμε πως να μη μας φύγουν τα νύχια προσπαθώντας να το ανοίξουμε
Τα links:
1) Rattling sound near camera in my xiaomi mi 4i - Xiaomi Mi 4i - Xiaomi MIUI Official Forum
2) A (loose) sound while tapping close to the camera on the Mi4i!! - India - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0