Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)
- Οδηγός
- Mi-4C
-
-
Ο/H perpetas έγραψε:
Μετά την πολύτιμη βοήθεια του τεράστιου MIUI_ART
1,93μ ύψος έχω... -
Συγνωμη αν ειμαι off topic. Για να περασω stable σε stable, αν εχω καταλαβει καλα, απλα περναω την καινουρια stable στο κινητο και στη συνεχεια την βρισκω στο choose update package και την περναω. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο; Τι δεδομενα θα χασω απο το κινητο μετα την αναβαθμιση (apps, τηλ καταλογος κλπ ); Υπαρχει καποιος τροπος να τα κανω back up ωστε να στηθει γρηγορα το κινητο οπως ηταν;
-
Ο/H osakis21 έγραψε:
Συγνωμη αν ειμαι off topic. Για να περασω stable σε stable, αν εχω καταλαβει καλα, απλα περναω την καινουρια stable στο κινητο και στη συνεχεια την βρισκω στο choose update package και την περναω. Χρειαζεται να κανω κατι αλλο; Τι δεδομενα θα χασω απο το κινητο μετα την αναβαθμιση (apps, τηλ καταλογος κλπ ); Υπαρχει καποιος τροπος να τα κανω back up ωστε να στηθει γρηγορα το κινητο οπως ηταν;
Αν έχει το original Mi-Recovery δεν θα μπορέσεις να περάσεις καμμία άλλη ROM εκτός από την original Αγγλοκινέζικη. -
Την βοηθεια σας αν καποιος ξερει.Χρησιμοποιώντας αυτον τον οδηγό έχω TWRP .μετά την εγκατάσταση όμως της ελληνικής ρομ (5.12.31) όταν μπαίνει μετά το πληκτρολόγιο και το google φτάνει στο σημείο του μι account. Εκεί ότι και να επιλέξω μου πετάει η εφαρμογή micloud έχει σταματήσει και δεν προχωράει περαιτέρω. Η 5.12.31 η κινέζικη μπαίνει χωρίς αυτό το πρόβλημα αλλά χωρίς ελληνικά/Έβαλα και την stable την ελληνική 7.1.4.0 έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. καμιά ιδέα κανείς?
-
Ο/H fragfrok έγραψε:
Την βοηθεια σας αν καποιος ξερει.Χρησιμοποιώντας αυτον τον οδηγό έχω TWRP .μετά την εγκατάσταση όμως της ελληνικής ρομ (5.12.31) όταν μπαίνει μετά το πληκτρολόγιο και το google φτάνει στο σημείο του μι account. Εκεί ότι και να επιλέξω μου πετάει η εφαρμογή micloud έχει σταματήσει και δεν προχωράει περαιτέρω. Η 5.12.31 η κινέζικη μπαίνει χωρίς αυτό το πρόβλημα αλλά χωρίς ελληνικά/Έβαλα και την stable την ελληνική 7.1.4.0 έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. καμιά ιδέα κανείς?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H fragfrok έγραψε:
Να σαι καλά φίλε όντως λύθηκε . ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
Στάλθηκε από το Lenovo K3 Note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε εμενα δεν εγκαθιστατε το flashify,βγαζει λαθος επειδη δεν ειναι root
προηγουμενως εχει εγκατασταθει κανονικα η fastboot rom -
-
ακολουθησα τον αλλο οδηγο -dos-με τισ διαφορες εντολες
Ολα οκ ,μπαινει σε fastboot,γραφω την εντολη "fastboot boot mi4c_recovery.img"
εκει ακριβως μου λεει πως η εντολη δεν μπορει να εκτελεστει διοτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη,πρεπει να την ξεκλειδωσω
Τι κανω?
ευχαριστω -
Ποιόν οδηγό εκτελείς?
-
Αλλαξα την fastboot rom και δουλεψε.Απο δω και περα εαν θελω να αλλαξω την ελληνικη,ριχνω την νεα στην συσκευη και την φορτωνω απο το updater?
ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα