Καλησπέρα στο φορουμ. Ερώτηση νιούφι. Έλεγξα τον bootloader (με τις οδηγιες του φορουμ) και είναι κλειδωμένος, μπορώ να ακολουθήσω τον οδηγό του θέματος για να βάλω ελληνική rom; Πρέπει να τον ξεκλειδωσω πρωτα;
Αυτη εινai η εκδοση του λειτουργικού. Ειναι επίσημή Rom; Ποια βηματα ακολουθώ για να βάλω ελληνική; Αν έχω καταλάβει πρεπει να κάνω τα εξης:
1.Πέρασμα επίσημησ κινεζικης rom. (Αν δεν ειναι ηδη αυτη που έχω)
2.Ξεκλείδωμα bootloader
3.Εγκατάσταση ελληνικης rom
Και επίσημη να είναι καλύτερα πέρασε την dev που έχει σίγουρα αποτελέσματα
Τα βήματα σου είναι σωστά. Απλά για να ξεκλειδώσεις πρέπει να κάνεις αίτηση που μπορούσες να την κάνεις και πριν ένα μήνα... Άρα ξεκίνησε το εκείνο πρώτο και μέχρι να έρθει η απάντηση πας σε official chinese developer
παιδια καλησπερα,
προσπαθω να περασω την fastboot developer rom στο mi4c ωστε να του περασω την ελληνικη rom και το miflash μου βγαζει ακαθοριστο σφαλμα
τι μπορει να εχει παει στραβα ? το κιν φοραει την τελευταια developer rom miui8
@dphier Πρώτα να κοιτάξεις εαν έχουν περαστεί σωστά οι drivers. Μετά να προσέξεις να έχεις σωστά το όνομα στο φάκελο. Να είναι δηλαδή στο C:\ . Τι ακαθόριστο σφάλμα βγάζει; Μπορείς να βάλεις ένα screenshot απο το MiFlash;
Καλημέρα σε ολους.
Κάτοχος και εγω του ΜΙ4C εδω κ 3 μερες.
Μετα απο κάποιες αποτυχημενες προσπάθειες για φλασαρισμα ελληνικης rom και ενα brick του κινητου,πλέον ειναι πάλι ανοιχτο (αθάνατα τα xiaomi) και ειμαι με την έκδοση της φωτο.
Αυτη η rom που εχω ειναι dev fastboot?Αν ναι μηπως πρεπει να παραλειψω καποια βηματα του οδηγου;
Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρέλαβα το δικό μου Mi 4C. Το αγόρασα από yeso521. Ήρθε κλειδωμένο με stable rom. Ακολούθησα ακριβώς τον οδηγό αυτό, μόνο που για twrp χρησιμοποίησα αυτόν που αναφέρεται το post 151 αυτού του νήματος (το .img αρχείο). Μια χαρ'α εγκατέστησα την ελληνική ρομ. Πολύ καλύτερα, εννοείται, από την κινέζικη. Μόνο που το mi remote δεν λειτουργεί, κατά τα άλλα όλα άριστα. Ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό.
Καλησπερα,
δεν μπορω να flasharw την fastboot rom. Καθως παταω ανανεωση δεν εντοπιζει τη συσκευη που ειναι συνδεδεμενη σε fastboot mode, πρεπει να μου λειπουν οι drivers.
Τι μπορω να κανω?