Μαλλον πως θα καταλαβε... Πώς θα τον κυνηγουσε το paypal, και σίγουρα θα έχανε με το ψευδές location.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
το ίδιο έκανε και η συνάδελφος, για την οποία το παρήγγειλα!!
στο εύχομαι...
Το κοστολογησαν 100€. Anyway παρτυ δεν έχει!
-
-
Priority direct mail mais oui!
-
-
καλησπερα στην παρεα ,
Δεν ειχα καμια εξελιξη με το θεμα του mi5s με free shiping που ειχα παραγγειλει 22/7
τελευταια ενημερωση ειναι :
Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 27/7/2017, 17:16:00 ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 27/7/2017, 17:16:00 ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 27/7/2017, 17:16:00 ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Μιλησα με customer support και με λιγο μανουρα μου ειπαν εαν θελω refund ή να το ξαναστειλουν.
Δεδομενου οτι το ειχα προλαβει σε μια προσφορα 210 ε ενω Ελλαδα τωρα εχει 320 νομιζω πως δεν με συμφερει το refund αρα λιγο (ή πολυ) υπομονη και να ζητησω να το ξαναστειλουν αυτη τη φορα ομως τους ζητησα να αλλαξω μεθοδο αποστολης, θα μου στειλουν ενα λινκ απο το banggood να επιλεξω αντι του free shiping το direct priority mail και να πληρωσω την διαφορα.
Αρα Α) Εαν ερθει αυτο που ειναι κολλημενο 40 μερες ελβετια καιδεν περασει τελωνειο(free shiping) παραλαμβανω και στο δευτερο απλα δεν παραλαμβανω για το το στειλουν πισω .
Β)Εαν ερθει το πρωτο με τελωνειο δεν παραλαμβανω και περιμενω το δευτερο που σιγουρα δεν θα περασει (direct priority line)
Eιναι κατι που μου διαφευγει? -
Ο/H nim έγραψε:
Σκέφτομαι να κάνω την αγορά από vickmall. Όταν έχω νεότερα θα σας πω.
Υ.Γ. Πριν κανα 3μήνο είχα αγοράσει το Redmi 4 pro από το vickmall και υπήρχε μια επιλογή για τριγωνικό κάτι (διάσπαση?). Μετά από 1 μήνα μου ήρθε κανονικά το κινητό χωρίς τελωνείο.
Απότε το priotiry line του vickmall μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές. -
Καλησπέρα! Το priority του banggood τελικά θεωρείται ασφαλές ή υπήρξε κάποιο θέμα; Από το support του banggood δε κατάφερα να βγάλω άκρη γιατί ο καθένας μου τα έλεγε διαφορετικά. Την μια φορά πήρα απάντηση ότι δεν περνάει από τελωνείο ενώ την άλλη ότι παίζουν ρόλο οι τελωνειακές αρχές κάθε χώρας και δε το γνωρίζουν αυτοί.
-
Δεν έχει αναφερθεί ''κρούσμα'' μέχρι τώρα.
Και το δικό μου ελεύθερα πέρασε.
Στην πραγματγικότητα όμως κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. -
Ο/H vrs5 έγραψε:
Στην πραγματγικότητα όμως κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον.
-
και εγώ με το priority direct mail του banggood 2 παραγγελίες καμία δεν πέρασε τελωνείο και παρέλαβα σε 14 μέρες!!!
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H vrs5 έγραψε:
Στην πραγματγικότητα όμως κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο μέλλον.
νέα μονάδα μέτρησης πιθανότητας αποφυγής τελωνείου....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0