Διαφήμιση

ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"

• Οδηγός
    • Το ιδανικότερο θα ταν να ρθει γρήγορα, χωρίς τελωνείο!! :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H demakhs έγραψε:

Ρωτάς, διαπιστώνεις, ευελπιστείς σε θαύμα ή ευχαριστείς που την πάτησες?? 8|
      Χαχαχα σκέτη Πυθία
    • Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι άσχετο με παραγγελίες από εξωτερικό αλλά αν μπορεί κάποιος εμπειρικά και μόνο να βοηθήσει. Έχω παραγγείλει από τις 26/10 από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών που βρίσκεται στην αθήνα μια τοστιέρα και την πλήρωσα με visa. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν έχει ταχυδρομηθεί και έχω επικοινωνήσει 2 φορές με τον τύπο που έχει το κατάστημα. Τη μία την περασμένη δευτέρα 30/10 που μου είπε ότι το πρωί ο ίδιος πήγε το δέμα στο ταχυδρομείο και μία χτες (3 μέρες μετά δεν είχε έρθει από αθήνα - χαλκίδα X( X( X( ) και μου είπε ότι είχε κόσμο στα ταχυδρομεία παρ' όλα αυτά το έστειλε κλπ. Του ζητάω λοιπόν αριθμό αποστολής δέματος και μου λέει θα σε πάρω σε λίγο πίσω γιατί δεν το βρίσκω τώρα. Εννοείται ότι δε με πήρε και όταν τον κάλεσα πάλι μετά από μια ώρα, μου είπε ότι ακόμα δεν τον είχε βρει και θα ψάξει και τέτοιες μλκς. Υπάρχει κάτι νόμιμο που μπορώ να κάνω γιατί η μ...ία είναι ότι το πλήρωσα με την κάρτα και όχι με paypal (έτυχε η μέρα να μην έχω λεφτά στο paypal) για να μπορώ να ανοίξω dispute.
      Winners find a way, losers find an excuse
    • Διαφήμιση
    • Στειλτου με fax την ακυρωση της παραγγελίας, κάνε αμφισβήτηση στην τράπεζα σου την συναλλαγή της κάρτας (γνωστοποιώντας το fax ακύρωσης) και καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή..
    • πριν από 5 χρονια, με την πιστωτικη, τοτε ειχα βγαλει, εκανα μια παραγγελεια από Αγγλια, από ένα κατάστημα, μια καμερα 35 ευρω,,,, δεν ηξερα για το αμαζον.
      αποτέλεσμα,, να σβησουν και την παραγγελεια, και πηγα στο τοτε Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο, και εκανα αμφισβητηση συναλλαγης , με εκτυπωση τα email, και μετα από 4 μηνες, μου επεστραφηκαν τα 35 ευρω.
      για την ιστορια, από το Ταχυδρομικο ταμιευτηριο, μου αλλαξαν και την πιστωτικη,,, με εδωσαν καινουργια με αλλον αριθμο.
    • Ο/H chief έγραψε:

Ευχαριστώ. θα κινηθώ αναλόγως από δευτέρα
      Και σύνδεσε την κάρτα στο Paypal , τώρα ξέρεις no Paypal no transaction, ή Paypal ή Alipay , Visa άμεσα ποτέ.... άντε βαριά βαριά Amazon που δεν διαθέτει τρόπο πληρωμής Paypal, πουθενά αλλού.
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά παρήγγειλα από banggood αυτή την κάμερα
      Azdome G1WH GPCV2159 Full HD1080P G1WHT LCD Car DVR Recorder G-sensor και επέλεξε για τρόπο αποστολής eu direct μου ήρθε σε 10 ημέρες και δεν πέρασε τελωνείο
    • Ο/H chief έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι άσχετο με παραγγελίες από εξωτερικό αλλά αν μπορεί κάποιος εμπειρικά και μόνο να βοηθήσει. Έχω παραγγείλει από τις 26/10 από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών που βρίσκεται στην αθήνα μια τοστιέρα και την πλήρωσα με visa. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν έχει ταχυδρομηθεί και έχω επικοινωνήσει 2 φορές με τον τύπο που έχει το κατάστημα. Τη μία την περασμένη δευτέρα 30/10 που μου είπε ότι το πρωί ο ίδιος πήγε το δέμα στο ταχυδρομείο και μία χτες (3 μέρες μετά δεν είχε έρθει από αθήνα - χαλκίδα ) και μου είπε ότι είχε κόσμο στα ταχυδρομεία παρ' όλα αυτά το έστειλε κλπ. Του ζητάω λοιπόν αριθμό αποστολής δέματος και μου λέει θα σε πάρω σε λίγο πίσω γιατί δεν το βρίσκω τώρα. Εννοείται ότι δε με πήρε και όταν τον κάλεσα πάλι μετά από μια ώρα, μου είπε ότι ακόμα δεν τον είχε βρει και θα ψάξει και τέτοιες μλκς. Υπάρχει κάτι νόμιμο που μπορώ να κάνω γιατί η μ...ία είναι ότι το πλήρωσα με την κάρτα και όχι με paypal (έτυχε η μέρα να μην έχω λεφτά στο paypal) για να μπορώ να ανοίξω dispute.

Παιδιά ο τύπος είναι πραγματικά ότι να ναι. Σήμερα το πρωί βρήκα ειδοποιητήριο στο γραμματοκιβώτιο (δεν χτύπησε κουδούνι ο ταχυδρόμος χτες σίγουρα γιατί ήταν όλη τη μέρα κάποιος στο σπίτι και δεν άκουσε τίποτα) να πάω να παραλάβω το δέμα από τα ελτα. Το έστειλε με ελτα και όχι ελτα courier για να το φέρουν σπίτι και το έχει βάλει αντικαταβολή ενώ εγώ το έχω πληρώσει ήδη από την χρεωστική όπως σας είπα. τι κάνω τώρα? Πρέπει να πάω στο ταχυδρομείο και να τους πω να το στείλουν πίσω ή υπάρχει άλλος τρόπος να το παραλάβω?
      Winners find a way, losers find an excuse
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chief έγραψε:

Ο/H chief έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι άσχετο με παραγγελίες από εξωτερικό αλλά αν μπορεί κάποιος εμπειρικά και μόνο να βοηθήσει. Έχω παραγγείλει από τις 26/10 από κατάστημα ηλεκτρικών ειδών που βρίσκεται στην αθήνα μια τοστιέρα και την πλήρωσα με visa. Το πρόβλημα είναι ότι ακόμα δεν έχει ταχυδρομηθεί και έχω επικοινωνήσει 2 φορές με τον τύπο που έχει το κατάστημα. Τη μία την περασμένη δευτέρα 30/10 που μου είπε ότι το πρωί ο ίδιος πήγε το δέμα στο ταχυδρομείο και μία χτες (3 μέρες μετά δεν είχε έρθει από αθήνα - χαλκίδα ) και μου είπε ότι είχε κόσμο στα ταχυδρομεία παρ' όλα αυτά το έστειλε κλπ. Του ζητάω λοιπόν αριθμό αποστολής δέματος και μου λέει θα σε πάρω σε λίγο πίσω γιατί δεν το βρίσκω τώρα. Εννοείται ότι δε με πήρε και όταν τον κάλεσα πάλι μετά από μια ώρα, μου είπε ότι ακόμα δεν τον είχε βρει και θα ψάξει και τέτοιες μλκς. Υπάρχει κάτι νόμιμο που μπορώ να κάνω γιατί η μ...ία είναι ότι το πλήρωσα με την κάρτα και όχι με paypal (έτυχε η μέρα να μην έχω λεφτά στο paypal) για να μπορώ να ανοίξω dispute.

Παιδιά ο τύπος είναι πραγματικά ότι να ναι. Σήμερα το πρωί βρήκα ειδοποιητήριο στο γραμματοκιβώτιο (δεν χτύπησε κουδούνι ο ταχυδρόμος χτες σίγουρα γιατί ήταν όλη τη μέρα κάποιος στο σπίτι και δεν άκουσε τίποτα) να πάω να παραλάβω το δέμα από τα ελτα. Το έστειλε με ελτα και όχι ελτα courier για να το φέρουν σπίτι και το έχει βάλει αντικαταβολή ενώ εγώ το έχω πληρώσει ήδη από την χρεωστική όπως σας είπα. τι κάνω τώρα? Πρέπει να πάω στο ταχυδρομείο και να τους πω να το στείλουν πίσω ή υπάρχει άλλος τρόπος να το παραλάβω?

Φίλε μου με τα στοιχεία της κάρτας μου να τα γνωρίζει ένας τέτοιος τύπος , πρώτη κίνηση επικοινωνία με την τράπεζα για αλλαγή κάρτας και ακύρωση της παλιάς , δεν ξέρεις που μπορεί να τα πουλήσει τα στοιχεία και μετά ακύρωση της συναλλαγής ,πάρε τα λεφτά σου πίσω και ας την χαίρεται την τοστιέρα του.
      ΥΓ μην τυχόν και δεις χρέωση της κάρτα από τα νησιά Κεϋμαν και Σολομόντα στην συνέχεια και τρέχεις.