ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Θέλω να φέρω 2 κινητά από Gearbest που κάνουν το ένα 99 Ευρώ. Τι λέτε να τα φέρω χωριστά το καθένα χωρίς priority line ή και τα 2 μαζί με priority line ή ξεχωριστά το καθένα με Priority line? Γενικά τι προτείνετε? Ευχαριστώ.
-
Εγώ θα τα αγόραζα ξεχωριστα. Όσο για την μέθοδο αποστολής εγώ επιλέγω belgium post που πάει σφαίρα και δεν περνάει τελωνειο. Το priority line του gearbest δεν το έχω δοκιμάσει άλλα έχω ακούσει ότι δεν περνάει τελωνείο και αυτό.
-
Το priority line από gearbest και priority direct mail από banggood δεν περνάνε τελωνείο σίγουρα.
-
Ο/H phonekiller έγραψε:
Θέλω να φέρω 2 κινητά από Gearbest που κάνουν το ένα 99 Ευρώ. Τι λέτε να τα φέρω χωριστά το καθένα χωρίς priority line ή και τα 2 μαζί με priority line ή ξεχωριστά το καθένα με Priority line? Γενικά τι προτείνετε? Ευχαριστώ.
-
Ο/H kmeles έγραψε:
Εγώ θα τα αγόραζα ξεχωριστα. Όσο για την μέθοδο αποστολής εγώ επιλέγω belgium post που πάει σφαίρα και δεν περνάει τελωνειο. Το priority line του gearbest δεν το έχω δοκιμάσει άλλα έχω ακούσει ότι δεν περνάει τελωνείο και αυτό.
-
Καλησπέρα, θέλω να πάρω το Redmi 5 Plus αλλα δεν υπάρχει σε ευρωπαϊκή αποθήκη. Βάσει της εμπειρίας σας απο που λέτε να το πάρω (gearbest, banggood ή geekbuying) ?
-
Μόνο gearbest και banggood προσφέρουν παράδοση χωρίς τελωνειακά και το gearbest δεν το έχει από ότι είδα. Νομίζω όμως ότι θα το βρεις και Ελλάδα σε παραπλήσια τιμή, μια και το banggood βάζει αρκετά μεταφορικά.
-
Το gearbest πάντως στα μικροδεματα ακόμα και με priority είχε κρούσματα τελωνείου...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H phonekiller έγραψε:
Ο/H kmeles έγραψε:
-
Ο/H kmeles έγραψε:
Ο/H phonekiller έγραψε:
Ο/H kmeles έγραψε:
-
Μη το δοκιμάσεις αυτό. Δεν είναι σίγουρο ότι θα αποδεχθεί το κατάστημα την επιστροφή και μπορεί να χάσεις τα λεφτά σου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0