Διαφήμιση

ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"

• Οδηγός
    • Καλησπερα σε ολους!
      Λογω πιεσης χρονου τωρα μπορεσα να μπω στο forum για να ενημερωσω και ενδεχομενως να βοηθησω καποιους σχετικα με την δικη μου παραγγελια ενος Μi5 απο geekbuing.
      Δυστηχως για εμενα και απο οτι καταλαβα και για αρκετους ακομα απο εδω και στο εξεις,(κατοπιν κουβεντας με ταχυδρομικους υπαλληλους)ανοιχτηκε στην ΥΕΔ θεσ/νικης το δεμα μου και χρεωθηκε ΦΠΑ 24% επι της αξιας 208.75euro δλδ 50+12εξοδα διαχ.ELTA=62euro.
      Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στα σχετικα παραστατικα του τελωνειου ειχε και copy προσφορας ηλ.καταστηματος με
      τιμη ακριβως αυτη που αγορασα απο geekbuing.(βασει αυτου χρεωσαν ΦΠΑ).κατα τα αλλα η διαρκεια παραμονης στο τελωνειο ηταν ΥΕΔ 27/1/17. και στα χερια μου 8/2/17.
      ΑΥΤΑ απο εμενα παιδια και ευχομαι περισσοτερη τυχη σε εσας!!

Υ.Σ. καπου ακουσα οτι το geekbuing αναλαμβανει τα εξοδα τελωνειου.Γνωριζει καποιος κατι για αυτο?
    • Ο/H tasmonte έγραψε:

Καλησπερα σε ολους!
      Λογω πιεσης χρονου τωρα μπορεσα να μπω στο forum για να ενημερωσω και ενδεχομενως να βοηθησω καποιους σχετικα με την δικη μου παραγγελια ενος Μi5 απο geekbuing.
      Δυστηχως για εμενα και απο οτι καταλαβα και για αρκετους ακομα απο εδω και στο εξεις,(κατοπιν κουβεντας με ταχυδρομικους υπαλληλους)ανοιχτηκε στην ΥΕΔ θεσ/νικης το δεμα μου και χρεωθηκε ΦΠΑ 24% επι της αξιας 208.75euro δλδ 50+12εξοδα διαχ.ELTA=62euro.
      Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στα σχετικα παραστατικα του τελωνειου ειχε και copy προσφορας ηλ.καταστηματος με
      τιμη ακριβως αυτη που αγορασα απο geekbuing.(βασει αυτου χρεωσαν ΦΠΑ).κατα τα αλλα η διαρκεια παραμονης στο τελωνειο ηταν ΥΕΔ 27/1/17. και στα χερια μου 8/2/17.
      ΑΥΤΑ απο εμενα παιδια και ευχομαι περισσοτερη τυχη σε εσας!!

Υ.Σ. καπου ακουσα οτι το geekbuing αναλαμβανει τα εξοδα τελωνειου.Γνωριζει καποιος κατι για αυτο?
      Μπααα...
    • Διαφήμιση
    • καλησπέρα.
      Εχθες παρελαβα το πρωτο μου xiaomi. Ειχα δει απ το track. number οτι μπηκε τελωνείο και πηγα ετοιμη ψυχολογικα να παραλαβω. μου το δινει η κοπελα και βλεπω κολλημενο επανω αυτοκολλητο απ το τελωνειο, της ρωτω εχει κάτι να πληρώσω? και μου λέει όχι οτι ειναι ενταξει. Οταν πάω σπίτι κι ανοιγω το πακέτο βρίσκω μέσα τα ολα τα χαρτια απ το τελωνειο με τους δασμους που μου χρεωσαν, 32 ευρω φπα συμφωνα με τη φωτοτυπια που ειχαν μεσα απ το banngood που το ειχα πάρει. κι τώρα είμαι σε διλλημα, να κάνω την κινέζα ότι δεν τα είδα ή να πάω τη Δευτέρα να πληρωσω μη κάτσει η στραβη και βρουμε το μπελα μας κι εγω και η κοπελια στα ελτα?
    • Να πας να πληρώσεις οπωσδήποτε. Αλλιώς θα έχει πρόβλημα η υπάλληλος. Το ξέρω ότι είναι λάθος της αλλά σκέψου να ήσουν εσυ στη θέση της. Εμένα το έπαθαν με αντικαταβολή και πήγα την ίδια ημέρα πίσω και την πλήρωσα αμέσως.
    • Να πας μονη σου γιατι α)θα βρει μπελα η υπαλληλος και β)θα σου φερει ο ταχυδρομος το ιδιο παραστατικο που παρελαβες μεσα στο δεμα οπως εγινε και με εμενα μετα απο 2 μερες.Απο τη στιγμη που τα χρεωσε το τελωνειο ασχετα αν παρελαβες το δεμα πιστευω οτι δεν γλυτωνεις την καταβολη!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zisistil έγραψε:

Είμαι ήδη στις 10 απορβλημάτιστες παραγγελίες από aliexpress. Μόνο οι πωλητές θέλουν λίγο προσοχή. Να βλέπεις αξιολογήσεις. Είναι καλύτερο από το ebay. Στο ebay κυκλοφορεί πολύ απάτη. Στο ali πάλι όχι τόση.
      Στο ebay όμως παίζει paypal στο ali όχι, σωστά? Ή έχουν προσθέσει?
    • Ο/H Mike D έγραψε:

Σου έχει τύχει? Με PayPal έχω πάρει πάνω απο 5 refund με alipay? Thanks 4 your time
      Είσαι καλυμμένος 100% από το alipay. Μην φοβάσαι ..
    • Διαφήμιση
    • Δεν μου έτυχε refund αλλά θα σου πω το εξής. Είναι καλύτερο γιατί σου δίνει 60 ημέρες προστασία από μόνο του και μπορείς και περισσότερες ζητώντας τη συναίνεση του πωλητή. Εάν δεν κάνεις επιβεβαίωση παραλαβής δεν δίνει τα λεφτά στον πωλητή. Αυτό για 60 και πλέον ημέρες αν το ζητήσεις. Τέλεια υπηρεσία. Όχι δεν μου έτυχε refund γιατί όλοι οι πωλητές από τους οποίους αγόρασα είχαν πάνω από 98 τοις εκατό. Άψογοι σε όλα τους. Πάντου θέλει προσοχή φίλε μου.