Αλήθεια; Υπάρχει ακόμα αυτή η χρέωση; Ήξερα ότι είχε καταργηθείΟ/H markito έγραψε:
Σήμερα παρέλαβα μικροδεμα από Αμερικα το οποίο είχε αυτοκόλλητο "τελωνειακος ελεύθερο" αλλά πλήρωσα το τριευρο.
Πήρες απόδειξη;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑλήθεια; Υπάρχει ακόμα αυτή η χρέωση; Ήξερα ότι είχε καταργηθείΟ/H markito έγραψε:
Σήμερα παρέλαβα μικροδεμα από Αμερικα το οποίο είχε αυτοκόλλητο "τελωνειακος ελεύθερο" αλλά πλήρωσα το τριευρο.
Τους ρώτησα, "δεν καταργήθηκε αυτό?" και η απάντηση..Ο/H billphone έγραψε:
Αλήθεια; Υπάρχει ακόμα αυτή η χρέωση; Ήξερα ότι είχε καταργηθείΟ/H markito έγραψε:
Πήρες απόδειξη;
Τι γράφει επάνω η απόδειξη;Ο/H markito έγραψε:
Τους ρώτησα, "δεν καταργήθηκε αυτό?" και η απάντηση.."το επανέφεραν"Ο/H billphone έγραψε:
Αλήθεια; Υπάρχει ακόμα αυτή η χρέωση; Ήξερα ότι είχε καταργηθείΠήρες απόδειξη;Ο/H markito έγραψε:
Απόδειξη πήρα ναι. Χωρίς απόδειξη δεν έφευγα.
οκ δες το γιατί έχω μια φίλη στα ΕΛΤΑ να την ρωτήσω γιατί μου φαίνεται ότι το κάθε κατάστημα ότι θέλει κάνειΟ/H markito έγραψε:
@vanni δεν την έχω μαζί μου αν το θυμηθώ αύριο θα την κοιτάξω και θα γράψω εδώ.
Ήσουν στο όριο των €22, μπορεί γι αυτό. Με τι μέθοδο την έστειλε?Ο/H makisfz έγραψε:
@markito εχθες παρελαβα οθονη απο το dragontt αξιας 27 δολαρια περασε τελωνειο αλλα δεν με χρεωσανε κατι ειχε πρασινο αυτοκολλητο τελωνιακος ελευθερο.
Και δεν μου ζητησε 3 ευρω ο ταχυδρομος