Τι ωράριο έχουν στο τελωνείο ξέρετε; Να παρκάρουμε τις ελπίδες το Σαββατοκύριακο και απο Δευτέρα παλι;
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Ο/H Makrimakr έγραψε:
Τι ωράριο έχουν στο τελωνείο ξέρετε; Να παρκάρουμε τις ελπίδες το Σαββατοκύριακο και απο Δευτέρα παλι;
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ότι δουλεύουν δουλεύουν το θέμα είναι πόσοι και για πόσες ώρες...........
-
Μια ερώτηση γτ δεν έχω καταλάβει. Όταν μπαίνει τελωνείο και περιμένουμε τοσες μέρες γλειτονουμε το τελωνείο ή απλά το κρατάνε τόσες μέρες
-
Ο/H vortalhe έγραψε:
Μια ερώτηση γτ δεν έχω καταλάβει. Όταν μπαίνει τελωνείο και περιμένουμε τοσες μέρες γλειτονουμε το τελωνείο ή απλά το κρατάνε τόσες μέρες
-
παιδιά καλημέρα έφαγα 5 ωράκια να διαβάσω και της 37 σελίδες του topic αλλά έχω ακόμα απορίες
1) πως ακριβώς δουλεύει η τριγωνική και πως ξέρουμε ότι μας το στέλνουν έτσι;
2) παράδειγμα το geekbuying δίνει μια τιμή από την αποθήκη της Ισπανίας με Europe-Express και υποστηρίζει γτ μίλησα μαζί τους πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος αποστολής θεωρείτε αυτό ευρωπαϊκή αποθήκη;; δλδ όλοι εσείς που την έχετε πατήσει με το geekbuying με τα τελωνεία και τα σκ@t@... πως παραγγείλατε; πως την πατήσατε; παραγγείλατε μέσο HK που λέει; dld αν παραγγείλω μέσο Ισπανίας είμαι καλυμμένος;
3) εφόσον παραγγέλνω από ευρωπαϊκή αποθήκη πληρώνω και συνάλλαγμα; σε euro δεν πληρώνω; θέλω να πω παράδειγμα εγώ θέλω να πάρω το Redmi Pro 3-64 την διαδικασία του vickmall την ξέρω ακριβώς το τηλέφωνο κάνει τώρα που μιλάμε 219.99$ (204.36euro) extra θα πληρώσεις το συνάλλαγμα + την χρέωση της paypal i οποία δεν ξέρω πόσο είναι (πόσο είναι αλήθεια?) και θα πληρώσεις και τα περίπου 20 ευρουλάκια για να στο στέλνει με EU Express και να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο ότι θα φτάσει στην πόρτα σου και δεν θα κολλήσεις πουθενά ούτε τελωνεία ούτε τπτ ( που από ότι κατάλαβα με το EU Express ουσιαστικά το στέλνουν στην ευρωπαϊκή αποθήκη τους και από εκεί σου έρχεται εσένα) μπορεί να κάνω και λάθος αλλά σίγουρα έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.. το θέμα είναι ότι έχεις 204.36+30-40 EURO ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 20EURO EU Experess + συνάλλαγμα + χρέωση paypal το σύνολο χοντρικά από 234.5 έως 244.5 auto για το vickmall
αν βρω εγώ από το geekbuying με 211.19 (EURO)και γλιτώνω και το συνάλλαγμα έχει και free shiping με EU Express (που δεν είναι και τόσο free... μάλλον μπαίνει μέσα στη τιμή..)
και μου το στέλνει και από Ισπανία δεν με συμφέρει να το πάρω καλλίτερα από εκεί; μπερδεύομαι κάπου εγώ μήπως?? η υπάρχει κάποια χρέωση που δεν βλέπω? -
θα δεις τους οδηγούς εδώ και θα σου φύγουν οι απορίες εχει 5-6 οδηγούς...Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα -
Καινούρια βδομάδα καινούριες ελπίδες!!! απο 2/2μέχρι20/3 είναι 46 ημέρες!!!!! Αν περάσει κι η επανάσταση(25/3) τότε καλή ανάσταση(16/4)!!!!
Καλά καταλάβατε, έχω λαλήσει και παραμιλάω!!!!!!!!!!!!! -
-
Κι εμένα από 1/2 βγήκαν σήμερα .
-
Αν έχετε συγγενείς σε χωριό στέλνετε τα πρωτα εκεί και μετά προώθηση οι συγγενείς σας σε εσάς Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Τα δέματα των πόλεων τα υποψιάζονται πιο πολύ!
-
ο νόμος είναι ο ίδιος και στα χωριά και στις πόλεις, στα βουνά και στις θάλασσες , γιά όλους !!!!!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0