Διαφήμιση

ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"

• Οδηγός
    • @George Kaggelaris Γιώργο εκτός αν περάσει από DHL που έχει αμοιβή και ο εκτελωνηστης συν τα έξοδα της αποθήκης, και εκεί ανεβαίνει το κουστούμι περισσότερο.
    • Ο/H kostas234 έγραψε:

Παιδιά καλημέρα παρήγγειλα και εγώ από aliexpress το redmi note 4x αρχές Ιουνίου και μου τώρα μου λέει ότι είναι εδώ Ελλάδα στο τελωνείο να περιμένω πολλά
      Και τώρα μπήκα και εγώ τελωνείο για να κάνουμε παρέα. Λοιπόν βασικά χρειάζεται υπομονή. Τα ΕΛΤΑ είναι της υπομονής και του περίμενε. Κάνε τα μπανάκια σου, κάνε τις διακοπές σου χαλαρά και σε κανά 4αρι με 5 εβδομάδες ίσως ξεκινήσει το δέμα για το τελικό αποδέκτη. (δηλαδή εσένα). Όσον αφορά την χρέωση παίζουν δύο σενάρια από ότι έχω καταλάβει. Η 24€+3€=27€ ή24€+12€=36€. Συνήθως κοστολογούν πως η αγορά σου είναι στα 100€ για το redmi note 4
    • Ο/H leonidasts έγραψε:

Ο/H kostas234 έγραψε:

Παιδιά καλημέρα παρήγγειλα και εγώ από aliexpress το redmi note 4x αρχές Ιουνίου και μου τώρα μου λέει ότι είναι εδώ Ελλάδα στο τελωνείο να περιμένω πολλά
      Και τώρα μπήκα και εγώ τελωνείο για να κάνουμε παρέα. Λοιπόν βασικά χρειάζεται υπομονή. Τα ΕΛΤΑ είναι της υπομονής και του περίμενε. Κάνε τα μπανάκια σου, κάνε τις διακοπές σου χαλαρά και σε κανά 4αρι με 5 εβδομάδες ίσως ξεκινήσει το δέμα για το τελικό αποδέκτη. (δηλαδή εσένα). Όσον αφορά την χρέωση παίζουν δύο σενάρια από ότι έχω καταλάβει. Η 24€+3€=27€ ή24€+12€=36€. Συνήθως κοστολογούν πως η αγορά σου είναι στα 100€ για το redmi note 4
      Είσαι άρχοντας με έβγαλες από ένα ανχος που είχα μόλις τώρα γύρισα από παραλία
    • Διαφήμιση
    • Περιμένω κατι παραγγελίες για θήκες screen protector και τετοια ψιλοπραγματα και παρόλο που βλέπω"Άφιξη στη χώρα προορισμού" επειδή είναι μέρες εκεί πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ να μάθω τι παίζει. Η κοπέλα μου είπε ότι μέσα στον Ιούνιο το υπουργείο οικονομικών κατάργησε τα τελωνεία και ότι πλέον όλα εκτελωνιζονται αεροδρόμιο Αθήνα (εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και εκτελωνιζονταν εδώ μέχρι πρότινος)

Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • παραγγελία 19/06

Gearbest
      RTxxxxxxxxxAT
      -------------

Παρ, 30 Ιουν 2017 5:54 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Παρ, 30 Ιουν 2017 18:46 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Δευ, 10 Ιουλ 2017 8:36 - ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Δευ, 10 Ιουλ 2017 14:43 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Δευ, 10 Ιουλ 2017 18:29 - ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

μάλλον παραλαμβάνω μέχρι Παρασκευή;
    • Ακόμη περίμενω ελπίζω να μην είναι ακριβό. Λογικά μέχρι Παρασκευή παραλαμβάνω
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά έχει κανείς εμπειρία από το dragon tt με τη μέθοδο αποστολής EU packet plus? Αφήνει να εννοηθεί ότι έρχεται από αποθήκη Ευρώπης, χρεώνει έξτρα 5Ευρώ αλλά πουθενά δεν λέει ούτε για τελωνείο ούτε για χρόνο παράδοσης.Βασικά μια οθόνη για ένα redmi 4x θέλω να πάρω άλλα φοβάμαι μην μου βγει όσο το κινητό :S :S
    • Ο/H sakasa έγραψε:

Παιδιά έχει κανείς εμπειρία από το dragon tt με τη μέθοδο αποστολής EU packet plus? Αφήνει να εννοηθεί ότι έρχεται από αποθήκη Ευρώπης, χρεώνει έξτρα 5Ευρώ αλλά πουθενά δεν λέει ούτε για τελωνείο ούτε για χρόνο παράδοσης.Βασικά μια οθόνη για ένα redmi 4x θέλω να πάρω άλλα φοβάμαι μην μου βγει όσο το κινητό :S :S
      Αν δεν βιαζεσαι και μπορεις να περιμενεις 20-30 μερες παρτην απο aliexpress με απλο china untracked (unregistered). Θα στην στειλουν λογικα σε διακριτικο φακελακι (λογω μικρου μεγεθους) κατευθειαν σπιτι χωρις τελωνεια κλπ.

Εκανα αρκετες παραγγελιες ετσι αυτο το μηνα (μικρης αξιας) και δεν πληρωσα τιποτα.Στο αντιστοιχο thread του myphone βλεπω οτι τα registered συστημενα και μισο ευρω να κανουν τους βαζουν ταριφα 3 ευρω ακομα και σε φακελακια μικρα και πρεπει να πας να το παρεις και απο το ταχυδρομειο.

Αν βιαζεσαι ομως αλλαζει,τα ΕΛΤΑ αυτο το μηνα ειναι εντελως απροβλεπτα.
      Ακομα και μεσω ευρωπης παιζει να κανουν καιρο αν εισαι ατυχος.
    • 477 to mi6 στα skroutzomagaza εγω που το πειρα 400 απο gearbest με το τελωνειο να δουμε ποσο θα παει!!ε ρε φολα που θα φαωωωωωω
    • Απλά ενημερώνω ότι απο GB 3 παραγγελίες όλες κάτω των 20 ευρώ πιάστηκαν απο το ΤΕΡΑΣ με 3 ευρώ!!! Στα ΕΛΤΑ μου είπαν οτι έτσι θα πάει απο εδώ και πέρα σε όλες τις παραγγελίες, προφανώς ανεπίσημα.... χαλάλι που αυτα που πήρα δε τα έβρισκα Ελλάδα αλλιώς με τα μεταφορικά και με 40 μέρες για να έρθουν σύν τα 3 ευρώ δεν αξίζει....επίσης όλες οι παραγγελιές καναν ακριβώς 25 εργάσιμες μέρες...το GB δεν αστειεύεται :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Mike D έγραψε:

Απλά ενημερώνω ότι απο GB 3 παραγγελίες όλες κάτω των 20 ευρώ πιάστηκαν απο το ΤΕΡΑΣ με 3 ευρώ!!! Στα ΕΛΤΑ μου είπαν οτι έτσι θα πάει απο εδώ και πέρα σε όλες τις παραγγελίες, προφανώς ανεπίσημα.... χαλάλι που αυτα που πήρα δε τα έβρισκα Ελλάδα αλλιώς με τα μεταφορικά και με 40 μέρες για να έρθουν σύν τα 3 ευρώ δεν αξίζει....επίσης όλες οι παραγγελιές καναν ακριβώς 25 εργάσιμες μέρες...το GB δεν αστειεύεται :)
      Ε καλά τίποτα δεν είναι σίγουρο
      Πριν 2 μήνες είχα ρεκόρ σε 3ε από διάφορες αγορές και μαγαζιά
      Τώρα τελευταία , αγορές από gb / banggood / ali όλες ήταν "οκ" χωρίς να πληρώσω κάτι