Στο AliExpress έχεις αναφέρει το πρόβλημα με τον εν λόγω προμηθευτή; Και ότι ποτέ δεν είχες κινητό;
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Φυσικά. Γενικά έχω μιλήσει μαζί τους (με το chat γιατί δεν έχουν άλλο τρόπο) γύρω στις 500 φορές (ίσως να μην υπερβάλω στο νούμερο). Σου λένε συνέχεια τα ίδια. "Ναι σε καταλαβαίνουμε, ναι θα σε βοηθήσουμε, ναι ήμαστε μαζί σου". Μη στα πολυλογώ δεν έχει γίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Το μόνο που κάνουν είναι να αναγκάζουν τον πωλητή να απαντάει στα μηνύματά μου (γιατί πολλές φορές ούτε αυτό δεν κάνει).
-
Ο/H moussathecat έγραψε:
Καλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι όλο αυτόν τον καιρό που έτρεχε η εγγύηση εγώ δεν είχα το κινητό!!
Έχω βάλει εδώ σχεδόν όλη την ιστορία. AVOID FANTACY TECHNOLOGY AND ALIEXPRESS LOST TIME AND MONEY : Aliexpress
-
Παιδιά, για να βρούμε τι παίζει, πρέπει να αναφέρετε το μαγαζί που αγοράσατε και τον τρόπο αποστολής και διανομέα. Πριν.χ. gearbest + PostNL
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχουν δυσκολέψει τα πράγματα πλέον με συστημενο , πολλές οι πιθανότητες για τελωνείο , οποίος θέλει πλέον από Κίνα είτε με τριγωνικη συναλλαγή , είτε χωρίς tracking number .
-
Χωρίς tracking number δεν περνάει τελωνείο σίγουρα? Επίσης ποιο το ρίσκο να παραγγείλεις κάτι χωρίς tracking εκτός του να χαθεί?Winners find a way, losers find an excuse
-
Χωρίς tracking number δεν στέλνει κανένα σοβαρό κατάστημα πράγματα αξίας. Ένα κινητό π.χ. Ο λόγος είναι προφανής.
-
Μέχρι τώρα δέματα χωρίς TN δικά μου και άλλα και φίλου δεν έχουν πέρασει τελωνείο ,στο μέλλον δεν ξέρω αν θα τα περνάνε τελωνείο ,την τριγωνικη συναλλαγή εννοώ για προϊόντα αξίας πχ κινητά και από ότι ξέρω οι περισσότεροι για προϊόντα μικρής αξίας προτιμούν την αποστολή χωρίς TN.
-
Περιμένω το πατίνι Μ365, από tomtop, το οποίο το tracking number, το δείχνει σήμερα στην Πολωνία.
Περιττό να πω, ότι δεν απαντά στα email, 4 έστειλα, όταν δεν το έβρισκα για μια βδομάδα, και με εκνεύρισαν. Στο σάιτ τους, λένε, πληρώνουν τα έξοδα τελωνείο.
Θα δείξει. -
Καλημέρα και από εμένα μόλις μου ήρθε λυπητερή από ΕΛΤΑ
Μπορεί να μην έχει σχέση με κινητά αλλά έκρινα σωστό να σας ενημερώσω.
Παρήγγειλα από Αμερική 2 μπλούζες αξίας 111$ + 40$ μεταφορικά .....Το αποτέλεσμα + €83,11 όπως βλέπετε στην φωτό. Αύριο πρωί Πρωί ΕΛΤΑ να δω τι παίζει
Ξενέρωσα απίστευτα γιατί κάπου-κάποτε είχα διαβάσει ότι για κάτω από 150€ δεν υπάρχει περίπτωση Τελωνείου και ψωνίζω αρκετά συχνά ρούχα από εκεί......ΤΕΣΠΑ την έφαγα τώρα.
-
Για σας κι από μένα. Έχω παραγγείλει το Redmi note 4x από Aliexpress στις 31 Μαϊου, στις 11 Ιουνίου έφυγε από Σιγκαπούρη και σύμφωνα με το tracking το δικό τους αλλά και το 17 track το δέμα αφίχθηκε στα ΕΛΤΑ στις 17 Ιουνίου. Όμως το ΕΛΤΑ track η μόνη πληροφορία που δίνει είναι:
11/6/2017, 13:58:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
Δηλαδή κοντεύουν 2 μήνες από την παραγγελία και ουδέν νεότερο από το δυτικό μέτωπο!!! Δεν ξέρω αν όντως ήρθε το δέμα στην Ελλάδα και αν ήρθε που είναι! Έχει ξανασυμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο; -
Δεν έχει έρθει Ελλάδα ακόμη. Αν ερχόταν θα είχε τσεκαριστει στο Βενιζέλος. Απλά έφυγε από τον πρώτο διανομέα τους. Είναι στο δρόμο ακολουθώντας τους πιο φθηνούς διανομείς, μέχρι να φτάσει .
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0