Priority direct mail λέγεται. Μετασυσκευασία στην Ολλανδία με απλό Ολλανδικό ταχυδρομείο από μια εταιρία εν ονόματι flytexpress και άφιξη εν Ελλάδα σαν Ευρωπαικό! Ασφαλές! Όχι δεν είναι σαν το priority line. Εκεί είναι με κούριερ όλη η δουλειά ενω εδώ με απλό ταxυδρομείο. Βασικά ο σκοπός και το αποτέλεσμα ίδιο απλά πιο αργό του banggood!Ο/H yiatsou έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το direct line του banggood είναι το αντίστοιχο του priority line του gearbest?
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση γιατί στο banggood με την ίδια "ασφαλή"μέθοδο αποστολής κοστίζει 10 ευρώ φθηνότερα
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H yiatsou έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση γιατί στο banggood με την ίδια "ασφαλή"μέθοδο αποστολής κοστίζει 10 ευρώ φθηνότερα
-
Πάντως παρόλο που πρόκειται για απλό ταχυδρομείο δεν αργεί ιδιαίτερα αφού λέει 7-12 business days
Ο/H yiatsou έγραψε:
Πάντως παρόλο που πρόκειται για απλό ταχυδρομείο δεν αργεί ιδιαίτερα αφού λέει 7-12 business days
-
Καλημέρα. Το 7-12 απλά το ξεχνάς !!!!! Σήμερα το πακετάκι κλείνει 20 μέρες καια απο αυτές τις 12 τις περνάει στην Αθήνα...
-
Τι είν'του ΚΑΤ;;
κατσ ΚΑΤ;;; -
Όπως είπε και ο zt654 θέλει υπομονή.Αφού με αυτό τον τρόπο ξεμπερδευεις από τελωνείο χαλάλι η αναμονή
Περιμένω το πατίνι, Μ365, από το tomtop. Μετά από 20 μέρες, σπαστική αναμονή, το δείχνει η ups, στην Πολωνία, στην dobra, προφανώς είναι πόλη της Πολωνίας. Δεν ξέρω αν περάσει τελωνείο, στο site tomtop, γράφει: πληρώνουν αυτοί τα έξοδα τελωνείου.
Θα δείξει. -
@takis19821982 αγορασα το leeco le 2 x520 πριν 2 μήνες 112 ευρώ.εκατσς τελωνείο 1 ημέρα και πλήρωσα 24.60 ευρώ. Νομίζω σε καλυψα!
-
Καλημερα παιδια αυτο σημαίνει πτι γλύτωσα το τελωνείο;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H sotis76 έγραψε:
Καλημερα παιδια αυτο σημαίνει πτι γλύτωσα το τελωνείο;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Επεξεργασία παράθεσης ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0