ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
-
Καλημερα κι από εμένα.. Βλέπω από 15/7 η παραγγελία μου είναι "κολλημένη". Στα ΕΛΤΑ βλέπω 15/7 αποστολή από εξωτερικό και στο ολλανδικο φαίνεται 18/7 εφτασε Ελλάδα. Τι προτείνετε;
-
Ο/H AlexTek έγραψε:
Καλημερα κι από εμένα.. Βλέπω από 15/7 η παραγγελία μου είναι "κολλημένη". Στα ΕΛΤΑ βλέπω 15/7 αποστολή από εξωτερικό και στο ολλανδικο φαίνεται 18/7 εφτασε Ελλάδα. Τι προτείνετε;
-
Το έχω σκεφτεί.. Έστειλα στα ΕΛΤΑ 27/7 και μου είχαν πει πως δεν εχουν λαβει κάτι.
Γνωρίζει κανείς αν έχει νόημα να τηλεφωνήσω σε τελωνείο μήπως κόλλησε εκεί; Και αν σε ποιο τελωνείο; -
Ο/H AlexTek έγραψε:
Το έχω σκεφτεί.. Έστειλα στα ΕΛΤΑ 27/7 και μου είχαν πει πως δεν εχουν λαβει κάτι.
Γνωρίζει κανείς αν έχει νόημα να τηλεφωνήσω σε τελωνείο μήπως κόλλησε εκεί; Και αν σε ποιο τελωνείο;
-
Θέλω να παραγγείλω το ΜΙ6 απο gearbest. Να πατήσω priority line? Έχει δύο επιλογές. Europe express και eu express. Ποια είναι η καλύτερη για να αποφύγω το τελωνείο;
-
Ο/H nickjacquesris έγραψε:
Θέλω να παραγγείλω το ΜΙ6 απο gearbest. Να πατήσω priority line? Έχει δύο επιλογές. Europe express και eu express. Ποια είναι η καλύτερη για να αποφύγω το τελωνείο;
-
Εγω φιλε πηρα με priority direct mail χωρις τελωνείο
απο το κινητό μου -
Καλημέρα σε όλους. Σε συνέχεια του πόστ (σελίδα 79) έχω να πω ότι μετά από 69 μέρες παρέλαβα το Redmi 4x!!! για τη σύζυγο.Τελικά δεν πέρασε από τελωνείο (το αναφέρω γιατί λέγεται ότι τώρα περνάνε όλα).Ίσως να ήμουν από τους τυχερούς. Το άλλο θέμα τώρα: στις 60 μέρες εγώ άνοιξα dispute με το Ali express κι ζήτησα τα χρήματά μου ( δεν είχα πληρώσει με pay pal), και σε 2 μέρες μου τα έβαλαν στο λογαριασμό μου! Και τώρα έχω τα χρήματα, έχω και το τηλέφωνο! Τι κάνω;
-
Μίλα με τον πωλητή ή με το aliexpress, τουλάχστον να φύγει το αρνητικό ticket
-
@ktzir Το σωστό και το δίκαιο είναι να τα στείλεις Καρντάση, μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε εσένα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0