ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-01-2017 21:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)Ο/H mk-xen έγραψε:
είχες δίκιο...το στείλαν κατευθειαν στο κατάστημα χωρις να μου στειλουν ειδοποιηση...περιμένω να με πάρουν να μου πουν τι χρεώνομαι....ευχαριστώ!!!
ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 27-01-2017 11:33 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 27-01-2017 11:33 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
Επειδή μπερδεύτικα λίγο, παίζει να πρέπει να πάω στα ΕΛΤΑ? -
Όχι απαραίτητα αλλά καλού κακού να πας από εκεί για να είσαι σίγουρος ότι θα το παραλάβεις. Ειδικά αν έχει περάσει τελωνείο πρέπει να πας από εκεί γιατί πως θα πληρώσεις τον φόρο στον μεταφορέα; Δεν είναι κούριερ.
-
sorry αλλα δε θα έρθει ειδοποιητήριο σπίτι? δε θα αλλάξει το status στο site του ΕΛΤΑ? Ειμαι απο επαρχία οπότε πήρα ενα τηλ στα κεντρικά του ΕΛΤΑ και μου είπαν οτι ακόμα ειναι στο τεελωνείο!!!
-
Παίζει να είναι και στο κατάστημα σου και να έχει παραπέσει κάπου. Πάντα να πας από κοντά. Εγώ αυτό κάνω.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Παίζει να είναι και στο κατάστημα σου και να έχει παραπέσει κάπου. Πάντα να πας από κοντά. Εγώ αυτό κάνω.
Τι του λες του ανθρώπου καλέ? :p Αφού δεν έχει κάνει εξαγωγή από τελωνείο καν ακόμα!!
Στάλθηκε από το 1+3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Α σόρρυ παρανόηση.
-
-
Αρα να μη κατέβω στη πόλη να δω? Μη χαλάω και τσάμπα βενζίνες! Παιζει αν πάω απο το κατάστημα να βγάλω ακρη? Απο το τηλέφωνο πάντως στα κεντρικά του ΕΛΤΑ μου είπαν οτι ακόμα είναι στο Τελωνείο!!! Παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει ας το ξεκαθαρίσει, ευχαριστώ
-
Αν είσαι τελωνείο όχι ακόμα μην κατεβαίνεις. Αν δεις ότι έφτασε στο tracking και δεν στο φέρνουν μέχρι κοντά στο μεσημέρι τότε πήγαινε.
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, κύριε alipay
!
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-01-2017 21:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 27-01-2017 11:33 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 27-01-2017 11:33 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
Προφανώς eίναι τελωνείο, σωστά?
Οταν λές έφτασε στο tracking? -
Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ Ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 1ο βήμα και δεύτερο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΠΙΚΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. Μάλλον στο δεύτερο τμήμα θα είσαι σίγουρος ότι ήρθε. Αφού δεις φόρτωση σε μεταφορικό μέσο συνήθως αν δεν είσαι σε νησί σου έρχεται την άλλη ημέρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0