Βάλε δικό σου τελωνειακό να καθαρίσει για σένα. Ίσως έτσι πετύχεις καλύτερη τιμή.Ο/H aristidis540 έγραψε:
i.κόστος 51,00 Ευρώ (37,00 τα
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Αν παρω στο τελωνειο τ γραμματεια αεροδρομιο να ρωτησω αν μπορω να παω να το παρω απο κει παιζει να με ρωτησουν τι εχει μεσα το δεμα σε περιπωση που δε το εχουν ανοιχει ? γιατι ειδη εχουν περασει 20 μερες
-
Πήγαινε από εκεί και δες μόνος σου από κοντά αν θα σε αφήσουν.
-
Παιδιά, να ρωτήσω κάτι οποίος γνωρίζει, έτσι πληροφοριακά δλδ! Μου ήρθε σήμερα η ειδοποίηση να πάω από το ταχυδρομείο να παραλάβω επιτέλους το κινητάκι, έγραφε πάνω :πόσο αντικαταβολής 12€ και πάνω δεξιά Τελωνείο! Το μπουγιουρντι όλο λογικά θα το μάθω εκεί ε? Γιατί 12€ λίγα μου φαίνονται.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
12 ευρώ σου χρέωσαν μόνο τα έξοδα του εκτελωνιστή. Με λίγα την γλίτωσες τυχερέ!
-
Ο/H zisistil έγραψε:
12 ευρώ σου χρέωσαν μόνο τα έξοδα του εκτελωνιστή. Με λίγα την γλίτωσες τυχερέ!
Μην μου λες τέτοια τώρα? Θα κεράσω καφεδάκι άμα είναι :p
Θα επανέλθω αύριο αναλυτικά, γιατί όσο να ναι είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και για πολλούς μετά από τόσες παραγγελίες!
Άμα σου γράφει τόσα το χαρτί τόσα είναι. Τελειωμένη υπόθεση σου λέω. Μην το σκέφτεσαι.
-
Κάτι θα ξέρεις παραπάνω! Σε ευχαριστώ, να μην το έχω και άγχος δλδ!
Έρχεται με μπλε σφραγίδα πάνω και αναγράφει το ποσό. Η ειδοποίηση οφείλει να έχει το ακριβές ποσό. Έχω γνωστούς ταχυδρόμους και ξέρω την διαδικασία. Τώρα τι να σου πω να είναι τόσο παράτυπος ο δικός σου ταχυδρόμος και να έγραψε μόνο την αμοιβή του τελώνη πάνω ποιός ξέρει αλλά δεν νομίζω.
-
Τελικά ο δικός μου ταχυδρόμος είναι πάρατυπος! :p Και το καφεδάκι ξέχνα το :p :p Πέρα από τη πλάκα τώρα, πριν λίγο το παραλάβανε για μένα, 48€ όλο το θέμα. Δλδ μου το χρέωσαν 150. 36€ ΦΠΑ + 12€ τα τέλη. Καλά είναι, παραπάνω περίμενα άσχετα αν το πήρα πιο λίγα. Redmi note 4 από Fantacy.
Παιδιά το κινήτο μου είναι τελωνείο απο 27-1-2017, έχουμε 22-02-2017, ξερει κανείς πόσο ακόμα θα περιμένω? Πήρα πάλι στα ΕΛ.ΤΑ δε μου λένε τίποτα, μήπως να μλήσω με τους Κινέζους? Ευχαριστώ!!!
-
Αν σκεφτείς ότι εγώ βγήκα 17/2 από 20/1, εσύ λογικά αν πάει έτσι, μέχρι τέλος εβδομάδας κανονικά πρέπει να βγεις. Αθήνα πρέπει να είσαι για να κάνουνε τόσο πολύ ε?
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0