Διαφήμιση

ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"

• Οδηγός
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Ο/H apsogos4ever έγραψε:

Μην περνετε κατευθειαν από Σιγκαπούρη
      Για εξηγησε μας λιγο μπαε και γλητωσουμε τιποτα γιατι εγω αυτο τον μηνα εχω 3 στα 3,κοινος ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Αν μπορει ο φίλος ας μας εξηγήσει για Σιγκαπούρη, όπως επίσης και για το invoice που είπε κάποιος άλλος πιο πάνω!Εστω με λινκ, μπάς και γλιτώσουμε τπτ ρε παιδιά, παίρνουμε 600 ευρω και μας λένε και υψηλόμισθους :P
    • Πιθανον ο φιλος να εννοει το παρακατω.
      ΜΗΝ προτιματε , εαν ειναι αυτο εφικτο πλεον το SG post το οποιο ειναι αρκετα γρηγορο σε σχεση με αλλα οπως CN , NL CH ....
      Εμενα στην ιδια περιοδο που μου κρατηθηκε και το δικο μου κινητο στο τελωνειο , το οποιο σταλθηκε απο geekbying με SG post ( με δικια τους πρωτοβουλια) , παρελαβα 3 δεματα απο Gearbest τα οποια σταλθηκαν τα 2 με NL post και το τριτο με CZ post...
      Και τα τρια δεματα πολυ μεγαλυτερα απο το δεμα του κινητου ( ενδεικτικα ητανε ενα ταμπλετ 8αρι , μια φιγουρα 30 εκατοστων και αλλο ενα γυρω στα 25χ25χ20 το δεμα ) και ΟΛΑ ηρθανε στην πορτα μου χωρις προβλημα...
      Ηρθαν ναι μεν απο Ασια , αλλα ενδιαμεσα σταματησανε σε ευρωπαικη χωρα και μετα εισηλθανε ΕΛ Βενιζελος..
      Ισως με αυτο τον τροπο να "γλυτωνουμε " μεχρι στιγμης το τελωνειο....
      Φιλος που παρειγγειλε με SG post οθονη για το iphone του , του το σταματησανε και εκεινου τελωνειο....
    • Ο/H franki28gr έγραψε:

Πιθανον ο φιλος να εννοει το παρακατω.
      ΜΗΝ προτιματε , εαν ειναι αυτο εφικτο πλεον το SG post το οποιο ειναι αρκετα γρηγορο σε σχεση με αλλα οπως CN , NL CH ....
      Εμενα στην ιδια περιοδο που μου κρατηθηκε και το δικο μου κινητο στο τελωνειο , το οποιο σταλθηκε απο geekbying με SG post ( με δικια τους πρωτοβουλια) , παρελαβα 3 δεματα απο Gearbest τα οποια σταλθηκαν τα 2 με NL post και το τριτο με CZ post...
      Και τα τρια δεματα πολυ μεγαλυτερα απο το δεμα του κινητου ( ενδεικτικα ητανε ενα ταμπλετ 8αρι , μια φιγουρα 30 εκατοστων και αλλο ενα γυρω στα 25χ25χ20 το δεμα ) και ΟΛΑ ηρθανε στην πορτα μου χωρις προβλημα...
      Ηρθαν ναι μεν απο Ασια , αλλα ενδιαμεσα σταματησανε σε ευρωπαικη χωρα και μετα εισηλθανε ΕΛ Βενιζελος..
      Ισως με αυτο τον τροπο να "γλυτωνουμε " μεχρι στιγμης το τελωνειο....
      Φιλος που παρειγγειλε με SG post οθονη για το iphone του , του το σταματησανε και εκεινου τελωνειο....
      Δεν ισχυουν αυτα.Σε εμενα περασε σημερα τηλ.με SG post και αρχες του μηνα κρατηθηκε στο τελωνειο φιλου τηλ. απο NL post.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά,

Έχω κι εγώ παραγγείλει ένα Xiaomi Redmi Pro από ali (fantacy tecnhology). Το πήρα 170 ευρώ. Το έχει πιάσει το τελωνείο από 01/02 (Ελ. Βελ). Πιστεύετε θα το πάρω? Άνοιξα κι ένα dispute καλού κακού στο ali.
    • Ο/H johnjor έγραψε:

Δεν ισχυουν αυτα.Σε εμενα περασε σημερα τηλ.με SG post και αρχες του μηνα κρατηθηκε στο τελωνειο φιλου τηλ. απο NL post.
      Έτσι και σε εμένα εχθές παρέλαβα μεγαλούτσικο δέμα (3 ζευγάρια Auto Led Η4 αξίας 92$) με SG post ήρθαν σφαίρα σε 12 ημέρες και 2 δέματα πάλι SG Redmi 3S και 4αρι τα έχουν από τις 23 Ιανουαρίου και τα λιβανίζουν στο Ελ. Βενιζέλος.
      Τερμα από έμενα πλέον τα τηλ. με την κλασική μέθοδο.

Εχθές έμαθα από φίλο μου στα ΕΛΤΑ ότι αρκετός κόσμος πλέον αρνείτε να τα παραλάβει από το γκισέ των ΕΛΤΑ τα εκτελωνισμένα με αποτέλεσμα να γυρίζει πίσω το δέμα...

Φρόντισα και βρήκα έναν που το έκανε και μου ανέφερε ότι έγινε σε συνεννόηση με το μαγαζί (στην περίπτωση Gearbest) όπου και ακολούθησε μερικό Refund ΔΗΛΑΔΗ κράτηση 13 Ευρώ για τα ταχυδρομικά τους.

Αυτα να τα έχουμε υπόψιν μας καθώς αλλάζουν πλέον τα δεδομένα!
      Xiaomi 13
    • Καλημέρα σκέφτομαι να αγοράσω το redmi Pro sta 192€ από alliexpress από ότι κατάλαβα θα έχω θέμα και χωρίς hdl. Αν το σημειώσει ως δώρο η με μικρή τιμή κάτω τον 150 θα έχω πάλι θέμα;
    • Ο/H vortalhe έγραψε:

Καλημέρα σκέφτομαι να αγοράσω το redmi Pro sta 192€ από alliexpress από ότι κατάλαβα θα έχω θέμα και χωρίς hdl. Αν το σημειώσει ως δώρο η με μικρή τιμή κάτω τον 150 θα έχω πάλι θέμα;

Το τελευταίο χρόνο έχω φέρει 5 τηλέφωνα μεταξύ αυτών και τo Mi5s μέσα στις γιορτές και δεν πλήρωσα σε κανένα φόρο.
      Είναι καθαρά θέμα τύχης αν το πακέτο σου θα είναι ένα από τα 50 που θα πιάσει ο τελωνειακός.
      Αν το πιάσει όμως θα δει την πραγματική τιμή, ούτε αυτή που του γράφεις εσύ, ούτε την πιθανή τιμή έκπτωσης που σου κάνει το κατάστημα. Να είσαι σίγουρος ότι ξέρει την πραγματική τιμή και αν δεν την ξέρει κάνει μια βόλτα online και την βρίσκει.
      Πάντως μην μασάτε με το τελωνείο, είναι σπάνιο το φαινόμενο στο σύνολο των απεσταλμένων. Αρκεί να μην είσαι γκαντέμης ;)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gto έγραψε:

Ο/H vortalhe έγραψε:

Καλημέρα σκέφτομαι να αγοράσω το redmi Pro sta 192€ από alliexpress από ότι κατάλαβα θα έχω θέμα και χωρίς hdl. Αν το σημειώσει ως δώρο η με μικρή τιμή κάτω τον 150 θα έχω πάλι θέμα;

Το τελευταίο χρόνο έχω φέρει 5 τηλέφωνα μεταξύ αυτών και τo Mi5s μέσα στις γιορτές και δεν πλήρωσα σε κανένα φόρο.
      Είναι καθαρά θέμα τύχης αν το πακέτο σου θα είναι ένα από τα 50 που θα πιάσει ο τελωνειακός.
      Αν το πιάσει όμως θα δει την πραγματική τιμή, ούτε αυτή που του γράφεις εσύ, ούτε την πιθανή τιμή έκπτωσης που σου κάνει το κατάστημα. Να είσαι σίγουρος ότι ξέρει την πραγματική τιμή και αν δεν την ξέρει κάνει μια βόλτα online και την βρίσκει.
      Πάντως μην μασάτε με το τελωνείο, είναι σπάνιο το φαινόμενο στο σύνολο των απεσταλμένων. Αρκεί να μην είσαι γκαντέμης ;)

Και εγώ το ίδιο.... Όμως σου επιβεβαιώνω,100℅ ότι τα πράγματα άλλαξαν...το 80 με 90℅ των πακέτων θα το σταματήσουν τελωνείο.Ετσι νόμιζα και εγώ αλλά ρώτησα των εκτελωνιστή της εταιρίας που δουλεύω και με ενημέρωσε....

Sent from my MI 5s using Tapatalk

ΑΝ έρχεται απο Ευρωπαϊκή χώρα τα πράγματα είναι πιο απλά!
    • Ο/H gto έγραψε:

Ο/H vortalhe έγραψε:

Τον τελευταίο χρόνο, μάλλον θα εννοείς τον προηγούμενο (2016) γιατί κι εγώ έφερνα αβέρτα για φίλους συγγενείς γνωστούς, από τον καινούριο έχουν αλλάξει τα πράγματα! Όπως είπε και ο φίλος το 80 με 90% τα τσιμπάνε τελωνείο. Η γκαντεμιά πάει σύννεφο πάντως :p

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπερα μαγκες σκεφτομαι να αγορασω το redmi pro απο ευρωπαικη αποθηκη!δεν θα εχω προβλημα με hdl ετσι?
    • Από ευρωπαϊκή αποθήκη δε θα έχεις πρόβλημα.
    • Διαφήμιση
    • Έχουμε ενημέρωση για Geekbuying και bangood για το μπιφτέκι που φάγαμε για Singapore post?????
      Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα