Μίλησα σήμερα με τελωνείο ο μπαρμπά-τύπος που το σήκωσε με πέρασε για αγόρι στην εφηβεία (δεν είμαι) και μου το παίζε ειρωνικός πατερούλης - αγαπούλης. Με ειρωνείες του τύπου "το έφερες παράνομα" και "έχουν γράψει πάνω δώρο" (δεν έχουν γράψει δώρο) "και το έστειλες σαν γράμμα" (δεν κατάλαβα τι εννοούσε) και ρωτούσε αν είναι κινητό. Επειδή δεν ήθελα να τσακωθώ η μόνη πληροφορία που κατάφερα να πάρω ήταν ότι τα κρατάνε 40-45 μέρες και ότι πληρώνεις σίγουρα 24% (δεν ρώτησα σε ποια τιμή - ο τύπος μου φάνηκε εντελώς ασυνενόητος).
Και εμένα φίλοι μου πέρισυ έφεραν κινητά χωρίς κανένα πρόβλημα και μία παραγγελία μου απο Gearbest που δεν περιείχε κινητό και την είχα κάνει την ίδια μέρα με το XIaomi ήρθε χωρίς κάποιο θέμα. Οπότε κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον κάνουν target τα κινητά.
Και εμένα φίλοι μου πέρισυ έφεραν κινητά χωρίς κανένα πρόβλημα και μία παραγγελία μου απο Gearbest που δεν περιείχε κινητό και την είχα κάνει την ίδια μέρα με το XIaomi ήρθε χωρίς κάποιο θέμα. Οπότε κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον κάνουν target τα κινητά.