Δεμα χαμηλης αξιας 3 euro με SG post...στο tracking number που συνοδευε το δεμα δεν εδειξε ποτε οτι μπηκε τελωνειο...παρ ολα αυτα για να το παραλαβω απο το ταχυδρομειο της περιοχης μου, ο υπαλληλος μου ζητησε 3 ευρω για το τελωνειο, οταν τον ρωτησα γιατι μου εδειξε μια σφραγιδα τελωνειου πανω στο δεμα....ενταξει ελεος, για την ιστορια αντιστασεις για το ηλεκτρονικο τσιγαρο ηταν....για μενα τελος οι αγορες απο Κινα
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Από 20 και κάτω δεν πληρώνει τελωνείο το δέμα ...
-
Μπορεις για του λογου το αληθες να ρωτησεις στο ταχυδρομειο... αν βρω το φακελο που στειλανε η Κινεζοι θα το βαλω συνημμενα για να δειτε την σφραγιδα του τελωνειου....μαλλον φιλε μου αλλαξανε τα πραγματα,δυστυχως!!!
Απαντηση Κινεζου σε αγοραστη απο Ελλαδα σε ερωτηση για το τελωνειο...
Before shiping,i must remind you Greek customs issue now.
Greek customs rules had changed,they don't check registered airmail
parcel in the past,but they open parcel to check by random now.it not
decide what write in parcel or the parcel BIG or SMALL,it decide when
they want to check,and if unlucky,they open your parcel to check,then
you will need pay tax. -
Μαγκες εκανα παραγγελεια ενα ρεδμι προ απο alliexpress,αλλα εχω γνωστο στο τελωνειο τι πρεπει να το που πω να κανει μπας και γλειτοσουμε τιποτα!
-
-
Επειδή κι εγώ προσπαθησα με γνωστό σε τελωνείο να την βγάλω φτηνα στο τέλος έσκασα 350-360€.
Αν περούσε μόνο τους χωρίς σπρώξιμο θα την έβγαζα ΄σίγουρα πολυ φθηνότερα και με μια μικρή πιθανότητα για τελείως τζάμπα.
Even dead i will fight. -
Σήμερα παρέλαβα ένα από τα τηλέφωνα που είχε εδώ και 35 ημέρες δαγκώσει η Σκύλα και αφου παρέλαβα την γνωστή ειδοποίηση των ΕΛΤΑ πήγα να πληρώσω για να το πάρω όπου και έδωσα 24+12 και το πήρα.
Το δέμα είχε ανοιχθεί και εξερευνηθεί καθώς το είχαν κολλήσει με σιλοτειπ...
Στα Ελτα μου είπαν οτι τα περισσότερα δέματα με τηλέφωνα πληρώνουν αυτο το πόσο άρα έχουν κόψει ταρίφα!
Για την ιστορία το τηλ είναι Gold Redmi 3S 3/32 και είχε αγορασθεί 30/12/16 απο γνωστό κινεζομαγαζο στην τιμή των 136 $ με χρήση κάποιου κουπονιούXiaomi 13 -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Σήμερα παρέλαβα ένα από τα τηλέφωνα που είχε εδώ και 35 ημέρες δαγκώσει η Σκύλα[...]
-
Ο/H alfalamda έγραψε:
Πότε είχε μπει τελωνείο δηλαδή;
Xiaomi 13 -
εγώ πάντως στο ένα πακέτο μου (data switch) έφαγα το 3ε των ελτα
-
Περιμένω ένα δέμα από sg κ είναι στην φάση εκφόρτωσης από μεταφορικό μέσο. Σε τι φάση είμαι;θ έχω θέμα μ τελωνείοθ
-
Ο/H gto έγραψε:
Από 20 και κάτω δεν πληρώνει τελωνείο το δέμα ...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0