σας εστειλα ο,τι μου εστειλε.λεει οτι το δεμα τελικα θα γραφει france η' netherlands.ξερω γω ετσι δεν γραφει?
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Αν φαίνεται Ευρώπη καλά αλλά τελευταία τους έχει φοβηθεί το μάτι μου.
-
τους απαντησα θετικα.να δουμε τωρα σε τι περιπετειες μπαινω.λες και δεν εχουμε αρκετα ..
ευχαριστω για τις απαντησεις. -
Μακάρι να πάνε όλα καλά, μήπως πάρουμε και εμείς σειρά...!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τελικά παράλαβα σήμερα από ΕΛΤΑ (είχε έρθει από την προηγούμενη εβδομαδα). 36+12 ευρώ. Δεν το είχαν ανοίξει καν το πακέτο.
-
Εννοείς το κουτί του κινητού? Εμένα το άνοιξαν απλα να δούν τι είναι!!! Το safety stick ας πούμε δε το πείραξαν
-
Ο/H Mike D έγραψε:
Εννοείς το κουτί του κινητού? Εμένα το άνοιξαν απλα να δούν τι είναι!!! Το safety stick ας πούμε δε το πείραξαν
-
Τα ρεμάλια. Και μόνο αν δεν το άνοιξαν να το ελέγξουν είναι καλός λόγος να το στείλεις για επανεκτελωνισμό για να τους κοπεί ο βήχας.
-
Ολα τα περιμένω με τόσες παραγγελίες, αλλά ο φορτιστής αυτοκινήτου (απο aliexpress,AUKEY 8.96 ευρώ!!!!!!!) να ναι στην ΥΕΔ με ξεπερνά
.
-
καλησπερα επειδη εχω ακομα αποριες σχετικα με τις παραγγελιες απο εξωτερικο. παιρνοθμε απο ενα μαγαζι εκτος ευρωπης φτανει τελωνειο το ελεγχουν και μας βγαζουν ενα ωραιο ποσο να πληρωσουμε. παραγγελνουμε απο ευρωπη φτανει τελωνειο το ελεγχουν και το αφηνουν να περασει χωρις να μας βγαλουνε ποσο να πληρωσουμε ?? ειναι 100% σιγουρο αυτο ?? ακομα και αν γραφει κινητο και τιμη επανω ?? η θα πρεπει να πω στο μαγαζι να κανουν καποιες κινησεις οπως οταν παραγγελναμε απο ενα κινεζικο μαγαζι ??
-
Καλησπερα φιλε!Αν η αγορα σου γινει απο χωρα εντος Ε.Ε. τοτε δεν πληρωνεις τελωνειο!Αυτο ειναι σιγουρο,ετσι ειναι ο κανονισμος να στο πω απλα!Το θεμα λοιπον εχει να κανει καθαρα με αγορα απο χωρες εκτος Ε.Ε. οπως πχ η αγαπημενη μας Κινα
(η και Αμερικη).Εδω απλως να σου πω οτι τα πραγματα τελευταια απο τα τελη πχ του Νοεμβρη 2016 και επειτα(ειδικα μεσα στις γιορτες των Χριστουγεννων οπως συχνα συμβαινει ισως) εχουν γινει λιγο πιο αυστηρα να στο πω.Ανεκαθεν η αγορα απο Κινα ειχε το ρισκο της!Παντα δειγματοληπτικα ενα ποσο των δεματων περνουσε τελωνειο με αυτο το ποσο τελευταια να εχει αυξηθει αρκετα μπορω να πω διαβαζοντας εμπειριες φιλων και συμφορουμιτων.Φαινεται απο τα σχολια πολλων παιδιων εδω πως 'χτυπανε' κυριως κινητα χωρις αυτο βεβαια να ειναι απολυτο!!!Οπως βλεπεις ο φορτιστης μου πιο πανω αξιας 8.96 ευρω ειναι ΥΕΔ Θεσσαλονικης(τελωνειο απλα
).Mε λιγα λογια τιποτα δεν ειναι σιγουρο.Ποτε δεν ηταν απλα οι πιθανοτητες τωρα ειναι μεγαλυτερες(ακομα και με ταχυδρομεια οπως nl post που λενε οτι δεν 'πιανονται' ποτε εχουν αναφερθει περιπτωσεις που τα τσακωσαν....).Οποτε αγοραζεις παντα ξεκαθαριζοντας οτι παιρνεις απο Κινα με οποιο κινδυνο και αν εχει αυτο,πληρωνεις με paypal και παντα μα παντα απλο ταχυδρομειο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ COURIER!(τυπου dhl κτλπ).Επισης μια λυση για αποφυγη τελωνειου ειναι οι ευρωπαικες
αποθηκες των καταστηματων,οπου βεβαια εχεις αυξημενη τιμη,η επισης και η λεγωμενη τριγωνικη αποστολη(Κινα-Ευρωπη-Ελλαδα να στο πω χοντρικα) οπου εχεις ενα μικρο καπελο αλλα κατ εμε ειδικα για καποια μεγαλα ποσα αξιζει και με το παραπανω.Ολα αυτα αν διαβασεις εδω στο φορουμ θα τα βρεις πολυ πιο αναλυτικα και θα καταλαβεις πολλα εαν δε γνωριζεις οπως φαινεται!Περιληπτικα αυτα εχω να σου πω δε μπορω να επεκταθω παραπανω καθως σηκωνει πολυ συζητηση αυτο που ειπες!!Ελπιζω να βοηθησα. -
Ο/H mike έγραψε:
Καλησπερα φιλε!Αν η αγορα σου γινει απο χωρα εντος Ε.Ε. τοτε δεν πληρωνεις τελωνειο!Αυτο ειναι σιγουρο,ετσι ειναι ο κανονισμος να στο πω απλα!Το θεμα λοιπον εχει να κανει καθαρα με αγορα απο χωρες εκτος Ε.Ε. οπως πχ η αγαπημενη μας Κινα(η και Αμερικη).Εδω απλως να σου πω οτι τα πραγματα τελευταια απο τα τελη πχ του Νοεμβρη 2016 και επειτα(ειδικα μεσα στις γιορτες των Χριστουγεννων οπως συχνα συμβαινει ισως) εχουν γινει λιγο πιο αυστηρα να στο πω.Ανεκαθεν η αγορα απο Κινα ειχε το ρισκο της!Παντα δειγματοληπτικα ενα ποσο των δεματων περνουσε τελωνειο με αυτο το ποσο τελευταια να εχει αυξηθει αρκετα μπορω να πω διαβαζοντας εμπειριες φιλων και συμφορουμιτων.Φαινεται απο τα σχολια πολλων παιδιων εδω πως 'χτυπανε' κυριως κινητα χωρις αυτο βεβαια να ειναι απολυτο!!!Οπως βλεπεις ο φορτιστης μου πιο πανω αξιας 8.96 ευρω ειναι ΥΕΔ Θεσσαλονικης(τελωνειο απλα
).Mε λιγα λογια τιποτα δεν ειναι σιγουρο.Ποτε δεν ηταν απλα οι πιθανοτητες τωρα ειναι μεγαλυτερες(ακομα και με ταχυδρομεια οπως nl post που λενε οτι δεν 'πιανονται' ποτε εχουν αναφερθει περιπτωσεις που τα τσακωσαν....).Οποτε αγοραζεις παντα ξεκαθαριζοντας οτι παιρνεις απο Κινα με οποιο κινδυνο και αν εχει αυτο,πληρωνεις με paypal και παντα μα παντα απλο ταχυδρομειο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ COURIER!(τυπου dhl κτλπ).Επισης μια λυση για αποφυγη τελωνειου ειναι οι ευρωπαικες
αποθηκες των καταστηματων,οπου βεβαια εχεις αυξημενη τιμη,η επισης και η λεγωμενη τριγωνικη αποστολη(Κινα-Ευρωπη-Ελλαδα να στο πω χοντρικα) οπου εχεις ενα μικρο καπελο αλλα κατ εμε ειδικα για καποια μεγαλα ποσα αξιζει και με το παραπανω.Ολα αυτα αν διαβασεις εδω στο φορουμ θα τα βρεις πολυ πιο αναλυτικα και θα καταλαβεις πολλα εαν δε γνωριζεις οπως φαινεται!Περιληπτικα αυτα εχω να σου πω δε μπορω να επεκταθω παραπανω καθως σηκωνει πολυ συζητηση αυτο που ειπες!!Ελπιζω να βοηθησα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0