Διαφήμιση

ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"

• Οδηγός
    • Ο/H Matis έγραψε:

άμα περιμένεις να πάρεις τό καινούργιο και μετά το άλλο καινούργιο καί μετά το άλλο καινούργιο... Δεν θα πάρεις ποτέ... Τουλάχιστον Xiaomi.... Άραξε σέ αυτό που σου αρέσει και υπάρχει τώρα και παρτο.
      Το Mi Max 2 μόλις ανακοινώθηκε, μέχρι να βγει στην αγορά.... Μέχρι να βγει σε μία διεθνή έκδοση... Όσο αναφορά τις μπάντες ποιό πολύ όχι τπτ άλλο αν σε νοιάζει φυσικά... Και μέχρι να πέσει η τιμή του ..... Εννοείται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πάρεις χρυσό επειδή μόλις βγήκε.... Μέχρι να γίνουν όλα αυτά θα έχει ανακοινωθεί ένα καινούριο για να περιμένεις...
      Συμφωνώ....το ερώτημα πήγαινε προς τελωνείο μεριά βέβαια ;)
    • Ο/H newsformobiles έγραψε:

Ο/H Matis έγραψε:

άμα περιμένεις να πάρεις τό καινούργιο και μετά το άλλο καινούργιο καί μετά το άλλο καινούργιο... Δεν θα πάρεις ποτέ... Τουλάχιστον Xiaomi.... Άραξε σέ αυτό που σου αρέσει και υπάρχει τώρα και παρτο.
      Το Mi Max 2 μόλις ανακοινώθηκε, μέχρι να βγει στην αγορά.... Μέχρι να βγει σε μία διεθνή έκδοση... Όσο αναφορά τις μπάντες ποιό πολύ όχι τπτ άλλο αν σε νοιάζει φυσικά... Και μέχρι να πέσει η τιμή του ..... Εννοείται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πάρεις χρυσό επειδή μόλις βγήκε.... Μέχρι να γίνουν όλα αυτά θα έχει ανακοινωθεί ένα καινούριο για να περιμένεις...
      Συμφωνώ....το ερώτημα πήγαινε προς τελωνείο μεριά βέβαια ;)
      το τελωνείο τι??? για παν ενδεχόμενο να είσαι έτοιμος να το φας αλλιώς EUROPA!!! αν και να σας πω την αλήθεια μου ρε παιδιά εκτός από aliexpress δεν έχω δει τραγικές διαφορές στης τιμές οπότε... τι να πω...
    • Το θέμα είναι ότι δεν έχουν τα μαγαζιά μεγάλη ποικιλία στις EU αποθήκες τους. Και αυτά που έχουν, σίγουρα είναι πιο ακριβά από Κίνα, αλλά σαν τιμή έχουν διαφορά με Ελλάδα. Τρομερή...όχι σίγουρα δεν έχουν. Βέβαια μπορεί να βρεις και ευκαιρίες. Πχ, drone ακριβό, η τιμή Ελλάδος με EU αποθήκης είχαν διαφορά 100$, όχι λίγα. Απλώς θέλει ψάξιμο....
    • Διαφήμιση
    • είναι θέμα διαθεσιμότητας την στιγμή που ψάχνεις για να το πάρεις εγώ το Redmi Pro το έβρισκα παράδειγμα 220 στο Vickmall από κίνα χωρίς μεταφορικά αφού κατήργησε την τριγωνική οπότε τελωνείο.. μετά το βρήκα 240 σχεδόν από ΕU geekbuying αλλά ήθελε + 40 euro μεταφορικά να μου το στείλει από Ισπανία στην ίδια περίπου τιμή το είχε και από κίνα χωρίς μεταφορικά αλλά δεν ξέρεις τι γίνετε με το τελωνείο, πάλι περίπου σε αυτές της τιμές ήταν όλα τα μεγάλα μαγαζιά τα Κινέζικα... μετά ξαφνικά το έβγαλε 240 από ΕU Vickmall και χωρίς μεταφορικά από όπου και φυσικά και το πείρα στο ίδια μοίρα κινήθηκε και το Mi Max που έψαχνα, αλλού ελάχιστα ποιο φτηνά από κίνα αλλά ναι μεν αλλά... μπορεί να πέσει και τελωνείο... όμως όταν παρήγγειλα πια το Redmi Pro βρήκα το Mi Max από Ελλάδα ποιο φτηνά η στην ίδια τιμή με έξω στην αγλοκινέζικη έκδοση που μικρή σημασία έχει... οπότε όταν θα έρθει η ώρα του τον άλλο μήνα σίγουρα θα κοιτάξω και από Ελλάδα να δω τι γίνετε ... όπως λες θέλει ψάξιμο αλλά εγώ τουλάχιστον στις δυο δικές μου περιπτώσεις δεν είδα μεγάλες διαφορές οπότε πήγα στην ποιο ασφαλέστερη...
    • Μιας και μιλάμε για την αποφυγή του ''τέρατος'' παιδιά και συν το ότι ψάχνουμε τρόπους για αυτό να αναφέρω ένα σημαντικό κατ εμε νέο!! Το vickmall επανέφερε την τριγωνική!Μιλησα μαζί τους για να το διασταυρωσω και όντως ισχύει!Είναι η επιλογή EU Registered Airmail!!Το σημαντικό είναι η τιμή του! Κοστίζει 3 δολλάρια!!!!!Όχι τα 20αρικα που θυμομασταν.Μου έστειλαν και σχετικό screenshot!!Μιας και είναι ένα κατάστημα που πολλοί από τους φίλους του φόρουμ προτιμούν και εμπιστεύονται (και εγώ μέσα σε αυτούς!)ελπίζω να βοηθήσει αυτο το νέο και εύχομαι καλές αγορές:)

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H mike έγραψε:

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Είχα επιβεβαίωση από τη Σελίνα ότι το παίζει τριγωνική :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H paulos132 έγραψε:

Kαλησπερα ,απο gearbest θα παραγγειλω σημερα το mi5 τι τροπο αποστολης να ζητησω /?ωστε να αποφυγω το τερας?
      Δεν νομίζω στο Gearbest να υπάρχει 100% τρόπος αποφυγής τελωνείου, αυτή την εποχή. Αν επιλέξεις Expedited Shipping είναι με DHL και κατά 99% θα πληρώσει πάρα πολλά. Ενώ αν επιλέξεις Flat Rate Shipping που είναι απλό ταχυδρομείο και το φέρνουν στα ΕΛΤΑ, υπάρχουν πάντα μικρές η μεγάλες πιθανότητες να πληρώσεις το ΦΠΑ. Οπότε έχεις ένα ρίσκο πάντα.
    • και το Banggood με επιλογή Priority Direct Mail παιίζει τριγωνική :)
      Ελπίζω όντως να ισχύει γιατί ψώνισα το Mi Max...
      Images
      • confo_banggood.jpg

88,93 kB, 860×660, viewed 138 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ioann1s έγραψε:

και το Banggood με επιλογή Priority Direct Mail παιίζει τριγωνική :)
      Ελπίζω όντως να ισχύει γιατί ψώνισα το Mi Max...

Είναι αυτό που λες (τριγωνική) το ίδιο με το Priority NL Post από το Banggood; Περιμένω με αυτό τον τρόπο δέμα....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)