Απο ποιο μαγαζι και τι μεθοδο αποστολης;Ο/H newsformobiles έγραψε:
Και όμως, επειδή το τσέκαρα μετά και με άλλες αποστολές...είναι μετά. Μου ήρθε και η επιβεβαίωσηΤρί, 06 Ιουν 2017 10:42 - ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣΟ/H zt654 έγραψε:
Ένα umidigi c note....
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Ο/H Pan0s έγραψε:
Απο ποιο μαγαζι και τι μεθοδο αποστολης;
-
Το παρελαβες;
-
Ο/H Pan0s έγραψε:
Το παρελαβες;
-
λοιπόν απλή ενημέρωση : gearbest Netherlands Post, 2 δέματα άνω των 50 ευρώ ( το ένα ήταν και λιγο βαρύ) συν 2 θήκες ξεχωριστά( στα 10 ευρώ) ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΑΣ... ρώτησα πάλι και η υπάλληλος μου κούνησε ειρωνικά το κεφάλι, αναμένω άλλα 3 αν θυμάμαι καλά
-
-
κάπου διάβασα αυτό...
να δηλωνουν αξια γυρω στα 20$ και μεσα να μην υπαρχουν παραστατικα (αν ειναι προιον υψηλης τεχνολογιας να βαζει ο πωλητης μεσα ενα χαρτι που να γραφει πως ειναι refurbished ή replacement warranty part)
Νομίζω σαν πρακτική συμβάλει αρκετα στην αύξηση πιθανοτήτων να μην εκτελωνιστεί... -
Όταν εμεις πηγαιναμε οι τελωνειακοι είχαν ήδη φτάσει, είχαν φάει, κάνει μπάνιο, πιει καφέ με την ερωμένη, είχαν βγάλει τον σκυλο βόλτα και είχαν σιδερώσει τις φουστες τις γυναικας τους.
Το έχω δοκιμάσει. Δεν.
Σε ότι αφορα τα κινητα αν πιαστει σε δειγματοληπτικο έλεγχο θα φορολογηθεί κι ας χτυπιεσαι όσο θέλεις.
Even dead i will fight. -
Εγώ έχω κάνει δοκιμαστικά για να δώ τι γίνεται με πακέτα χαμηλής αξίας με διάφορες χαζές περιγραφές: Sample, Garden equipment, returned goods, accessories κτλ.
2 φορές στις 3 τα έχουν ανοίξει,πλέον δεν νομίζω να έχει καμία σημασία το τι ακριβώς γράφει αν είναι "φλού" περιγραφή με χαμηλή αξία.
Δεν ξέρω αν ήταν από τύχη, η περιγραφή που έχει ανοιχτεί τις λιγότερες φορές, 1-2 μόνο δηλαδή, είναι αν γράφει ότι είναι απο επιστροφή (returned goods).
Γενικά συμφωνώ με τον σαλονικιό, όταν εμείς πηγαίναμε, αυτοί έπιναν σόδες για να χωνέψουν..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Εγω δεν βλέπω να πέρασε αέρα. Ακόμα κινδινεύεις αν δεν φύγει από το Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ.
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Εγω δεν βλέπω να πέρασε αέρα. Ακόμα κινδινεύεις αν δεν φύγει από το Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ.
Κίνδυνο θα είχε αν ειχε αποστολή σε άλλο Κ.Δ. όπως πχ. Θεσσαλονικης!Xiaomi 13
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0