στο invoice που μου εστειλαν γραφει οτι το δεμα μου στοιχιζει 20 δολαρια και με τα μεταφορικα παει στα 35 παιζει κανα ρολο αυτο ή μπα?και πως να κινησω υποψιες δλδ?φανταζομαι σαν τη δικη μου παραγγελεια θα φτανουν χιλιαδες εκει!!
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
ίσα ίσα τα ψέμματα τους θυμώνουν πιο πολύ.
-
πρωτη και τελευταια φορα λοιπον αγορα απο κινα!!εχω 1000000 λογους για να αγχωνομαι δε θα αγχωνομαι και για βλακιες!!
-
ε καλά έτσι είχα πει και εγω την πρώτη φορά που έδωσα 3 ευρώ στο τελωνείο - τώρα τρέχουν άλλες 5 παραγγελίες που περιμένω. Άσε φίλε είναι πάθος.
-
ποσο καιρο θα κανει να ερθει ξερει κανεις?εχει κανεις αναλογη εμπειρια?δε μπορω να το κανω track ενω εχει φυγει η παραγγελεια απο της 29 ιουνι. μου βγαζει οτι δεν υπαρχουν πληροφοριες για την αποστολη μου!!
-
καλά είσαι από 29 Ιουνίου. Εγω έχω παραγγελίες στην Αθήνα από 10/06 και δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος ακόμα.
-
απο κινα εφυγε 29 ιουνι δλδ μυτιληνη που μενω εγω καλο αυγουστο?
-
Μάλλον.
-
απ'οτι καταλαβα με το europe registered κοινως ''austrian post'' του gearbest , χωρις να μαι σιγουρος οι περισσοτεροι παραγγειλαμε το mi5s plus στην τιμη των 265ευρω , η μονη επιλογη που ειχε κατα την παραγγελεια ηταν 'η europe registered ή dhl.... οποτε αναγκαστηκα πηγα σε europe registered ο και να τα μας τωρα το τελωνειο....(ζητησα με mail για nl post αλλα δεν ηταν διαθεσιμο μου ειπαν) στο invoice αυτοι εγραψαν 50$, γελανε και οι πετρες , εστω οτι ο τελωνειακος το εκτελωνιζει κανονικα , ισχυει το παρακατω κοστος που υπολογιζω εγω???? γνωριζει καποιος να απαντησει?????
265 χ 0.24(ΦΠΑ)= 63.6
12 ευρώ για τον έλεγχο
περιπου 80-90 -
Αυτή είναι η ακριβή εκδοχή, συνήθως τα κοστολογούν 150...οπότε πας για 36 + 12 = 48 ευρώ στην φθηνή εκδοχή
-
Ο/H zt654 έγραψε:
καλά είσαι από 29 Ιουνίου. Εγω έχω παραγγελίες στην Αθήνα από 10/06 και δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος ακόμα.
-
Ο/H leonidasts έγραψε:
Τόσου πόλους σάκους έχουν? Έχει έρθει Αθήνα η μας δουλεύουν και τα κινέζικα post.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0