ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Πάντως το priority του banggood απο ότι φαίνεται έχει λίγο καθυστέρηση...
14 παρήγγειλα 18 τα στείλανε και από της 21 είναι Guangzhou και από τότε τπτ....
Μουγκοθοδωρος... -
Δουλεύει υπόγεια. Έτσι κάνει. Ξαφνικά θα το δεις Ελλάδα. Κ θα πεις μα πώς έγινε αυτό
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
σε μενα, περιμενω το Μ365, είναι Πολωνια, κολλημενο από τις 25/7,, περιμενω από tomtop. ready for UPS, ΑΥΤΟ γραφει η αναζητηση.
-
Έκανα και εγώ τι δοκιμή μου σήμερα και παρήγγειλα από το banggood με priority ένα φορτιστή 7.5€ και έξοδα 2.5€ περίπου για να δω πως θα εξελιχθεί και θα ενημερώσω όταν παραλάβω.
-
Εγώ έχω παραγγείλει αυτό τον φακό mobile phone 18x telescope Camera Zoom optical
Τον αγόρασα από aliexpress τιμή στα 20,50 ευρώ και από τελωνείο δεν πέρασε -
Περιμενω το πατινι, Μ365, από το tomtop, από τις 25/7 είναι κολλημεενο στην Πολωνια, κατασταση ready for UPS, τους εστειλα email, και Παραδόξως απαντησαν, συνηθως όχι, και η απαντηση:
hello,friend
please wait patiently.
best wishes,
Valerie. -
ΚΑΚΟΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΜΕ PAY PAL,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΠΑΙΖΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΑΘΗΚΕ..
-
Πηρα τηλεφωνο UPS Αθηνα, και μου ειπαν, ότι το (πατινι) δεμα, δεν εχει παραδοθεί σε αυτους, αλλα όταν το δωσουν αυτό το tracking number θα εχει, πιθανως να μην το εχουν..
το PAYPAL ΕΧΕΙ περιθωριο για 180 μερες. -
Ο/H MAIX έγραψε:
ΚΑΚΟΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΜΕ PAY PAL,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΠΑΙΖΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΧΑΘΗΚΕ..
Έχει περιθώριο 180 ημερών να κάνει dispute στο paypal, τίποτα δεν έχει χάσει -
το πατινι, μαυρου χρωματος, με ένα κουπονι το αγορασα, 344,38 ευρω. Πιθανον να μην το στειλουν, θεωρώντας ότι δεν τους συμφερει (κατι τετοιο). αυτό σκέφτομαι, ότι το καθυστερουν, και ισως το ακυρωσουν, με επιστροφή χρηματων φυσικα.
=============== Ιουλ 31st 2017, 11:29pm ===============
τους εστειλα email, για ακυρρωση της παραγγελειας.
Βαρεθηκα να περιμενω. αν και πιστευω ότι δεν θα το στελνανε. -
Μην βιάζεσαι, περίμενε και την δική τους απάντηση να δεις πια θα είναι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0