ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
-
@antoniadisk Δεν πειράζει Αντωνία εσύ να είσαι καλά, μην στεναχωριέσαι όλοι μας την έχουμε πατήσει σε κάποιες αγορές, αν αυτό σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, ουδείς άσφαλτος όπως είπε και η Lady Άντζελα
-
Προς το παρόν από banggood χωρίς τελωνείο είναι με priority direct mail και από gearbest με priority line , πάντως μετα τις αλλαγές στο τελωνείο εγώ είμαι σε χωριό 5000 κατοίκων και μικρό μέγεθος και σε συνομιλία.με τον ταχυδρόμο έχουν ελλατωθει οι παραγγελίες από Κίνα σε σχέση με το παρελθόν ,δεν ξέρω αν συμβαίνει και στις μεγάλες πόλεις.
-
Παιδιά έχω κάνει μια παραγγελία απο την Κινα για ενα τηλεφωνώ Bluboo με PostNL και στο 17track έχει κολλήσει απο τις 2/9 στο (The item has arrived in the country of destination) και στο Ελτα γράφει μόνο 29/8 (Κατάσταση: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ) έχουν περάσει 5 μέρες έτσι, αυτό σημαίνει οτι το αντικείμενο είναι στο αεροδρόμιο και έχει κολλήσει εκεί μέχρι να το παραλάβουν??
-
Υπομονή θα περάσουν ακόμα πολλές ημέρες σε αυτό το στάδιο.
Δες εδώ.
-
Θα ήθελα να ρωτήσω: παρελαβα το πατίνι Μ365, σέλλα του, από το tomtop. Επειδή ξέρω ότι έχει Ευρωπαϊκό κατάστημα, υποθέτω ότι τα εκτελωνιζει το tomtop, όταν μπαίνουν Ευρώπη, όπως πιστεύω και τα υπόλοιπα Κινεζομαγαζα, που έχουν καταστήματα στην Ευρώπη.
Πιστεύω ότι το priority line , έτσι δουλεύει, και εκτελωνιζονται, σε Ευρωπαϊκές χώρες, και μετά στέλνονται Ελλάδα, από χώρα της ΕΕ, οπότε δεν πληρώνουμε τελωνείο.
Ένας γνωστός μου, μου είπε κάτι απίθανο: ότι υπάρχουν αφορολογητες ζώνες στα διάφορα κράτη, και σαν συμπέρασμα, τα Κινεζομαγαζα δεν πληρώνουν τελωνεία.
Επειδή αυτό, πρώτη φορά το ακούω , είναι αλήθεια;
Ξέρει κανείς αν είναι σωστό - λαθος αυτό; -
Αλλάζει το ΦΠΑ και τα τέλη εκτελωνισμού από χώρα μέλος σε χώρα μέλος, για αφορολόγητες ζώνες δεν το πιστεύω.
-
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
αυτο γραφει σε μενα θα περασει τελωνιο στην ολλανδια μου το εστειλε με το YUNEXPRESS
-
-
Ο/H mike έγραψε:
Τι εννοείς, ότι ο ΦΠΑ είναι διαφορετικός στα κράτη μέλη είναι γνωστό, καθώς και το 0-22€ χωρίς επιβάρυνση εκτελωνισμού, 22-150€ 15€, 150-200€ 20€...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0