Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Μόνο 'priority line'. Με επιπλέον χρέωση 19 ευρώ.Ο/H zt654 έγραψε:
priority line Eu express........πρόσεξε το!
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
μετά βρε στο checkout θα βάλεις το eu express και όχι το europe express!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
μετά βρε στο checkout θα βάλεις το eu express και όχι το europe express!
Ποια η διαφορά? Ξέρεις? Είναι σίγουρο ότι δε θα περάσει τελωνείο με το eu express? -
κοίτα το eu express = dpd uk και Αγγλία και απ'ότι ξέρω δεν περνάει από πονηρές πόρτες.......ενώ το europe express - chronopost fr και έχει ζητήσει σε πολλούς έως τώρα Γαλλικά τέλη και πολλά πράγματα δεν τα στέλνει κιόλας - έχει περιορισμούς.
-
Ο/H zt654 έγραψε:
κοίτα το eu express = dpd uk και Αγγλία και απ'ότι ξέρω δεν περνάει από πονηρές πόρτες.......ενώ το europe express - chronopost fr και έχει ζητήσει σε πολλούς έως τώρα Γαλλικά τέλη και πολλά πράγματα δεν τα στέλνει κιόλας - έχει περιορισμούς.
-
Απο ποίο κατάστημα ειχε σταλθεί με chronopost και ζήτησε δασμούς , γιατί το gearbest έχει στην επιλογή priority line μόνο την chronopost σε ορισμένα προϊόντα .
-
Καλημέρα παιδιά.Να ρωτήσω κάτι σχετικά με παραγγελία από Αμερική.Δε νομίζω ότι γλιτώνεις με κάποιο τρόπο τελονιο κτλπ έτσι?θέλω να παραγειλω single board computer και κάτι παρελκόμενα,και μου λενε απ το σάιτ αυτοί κάτω από 150 ευρώ δεν πληρώνεις.και σκαλωσα λίγο.χαχα.
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ψέμματα λένε τι ισχύει μέχρι τώρα για αγαθά από 0-22€ υπάρχει ατέλεια , ενώ από 23-150€ ΦΠΑ 24%+τέλη εκτελωνισμου .
-
@mike κι εγώ νομίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλά αν θες να παραγγείλεις από κει ντε και καλά, μπορείς να τους ζητήσεις να σου εγγυηθούν γραπτώς με mail ότι σε περίπτωση που συμβεί κάτι αναλαμβανουν πλήρως τα έξοδα του τελωνείου. Κι αν δεχτούν, παραγγέλνεις. Πληρώνεις φυσικά με PayPal, κι έχει ο θεος! Αλλά προσωπικά το βλέπω χλωμό.
-
@ioaman @pagouras7 μου είπαν ότι έχει άλλο διακανονισμό η Αμερική με την Ελλάδα όσον αφορά τελωνεία.Αλλα από εκεί και πέρα όταν πάω να κάνω παραγγελία και δε βλέπω usps....χαιρετά μας.και θέλουν και 20 δολλάρια shipping.
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@mike το δικό μου C2 το παρέλαβα πριν μια βδομαδα με USPS απο το Ameridroid και το έπιασαν κανονικά στο τελωνείο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0